@5 ty si cely vadny...zas tu urazate ludi ktori nemaju rovnaki nazor jak vy... a pre zajimavost moje DCcka vydrzali vyse polroka a to som s nimi nezaobchadzal uuplne naj a stale su v dobroms tave celkom takze pšššt... !!!
DC - niekedy boli v pohode aj ja som mala....ale teraz ich ma každy a samozrejme falšovane z Ukrajiny a tie veci ze DC v cinakoch to ma fakt vie vytocit a Vans - ma ich asi fakt KAZDY...uz nesu nicim zajimave
presne falleny sú fajne asi naj z týchto čo som mal a to ich už bolo dosť ! ale ide skôr o konkrétny model ako o značku každá má aj škaredé aj pekné mno xD
Dr.Martens martensi su proste naj alebo aj HDecka su dobre no ja mam sharky sa rychlo rozpadnu po par hromadnych bitkach sa zacalo parat presivanie a STEELY taktiez
Ivanka... take znacky su asi pod tvoju uroven ze ? to by si nebola potom luxusna spolocnicka, keby si mala take... stavim sa, ze sa pohybujes v kruhoch bohatsich muzov... uprimne, myslim si, ze taky typ prave si... ked nie prepac za urazku
jednoznacne VANS... a su optrepane?? prosim vas, ked vans su otrpeane a ma ich kazdy, thaq potom DC ma duplom kazdy.... a nahodou moje Vansy mam us rok, a stale su pokope a drzia.. a dufam ze dlho drzat budu, thaq zatvrote us hubu..!!!
Vans to istiii.. Kvalitné, pekné.. a určite ich nemá každý.. Každé trápne decko, ktoré chce mať silou mocou "skate boty" si kúpi Powery.. o čom sa dá polemizovať, či to je vôbec značka..
A že Circi? *chvíľu je ticho a potom spustí prudký záchvat smiechu*
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
ale DC su aj tak lepsie podla mna
jednoznačne C1rca moje boty
(louis vuitton ani prada skateboardovú obuv nevyrábajú)
čiže jeb na to. že sa to tebe zdá trápne, to je ľuďom vyjadrujúcim sa k tejto téme, ukradnuté
haa.. ryym..
A že Circi? *chvíľu je ticho a potom spustí prudký záchvat smiechu*
Nie.. ďakujem...
ako sorry, ja som len povedala svoj názor, ty tiež..
tak nepodrývaj,
vďaka, čau...
Niečo takéto:
@Dory suhlasim.. antipowery... a spol.