V detailoch sa mi viac páči Toyota, vraj to má tiež užšie kolesá z priusu, takže je s tým väčšia zábava, neviem čo je na tom pravdy, tak či tak sú to vlastne rovnaké autá...ako hovoril Jeremy ententičky
jj, pre mna toyota tiez vyhrala kedze je nastupca legendarnej AE86... vraj chystaju aj novu Supru, ale nie skor ako za 3 roky, kedze musia predat toto btw, v GT-cku mam objednanu jazdu, len co sa roztopi sneh a uschnu cesty.. napisem potom recenziu a pacilo sa mi je Jeremy v tom driftoval popri citani knihy
určite Toyota... síce tieto nové športové autá sú pretechnizované ale budiš, viezol som sa v neskutočnom kvante áut jedno dominovalo stabilitou podvozku, jedno zrýchlením, jedno litrovým výkonom, jedno rýchlosťou preraďovania, no sto ľudí sto chutí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
jedna verzia BRZ by mala podľa najnovších správ dostať aj turbo, takže z GT86 uvidite len jeho zadok.
Zlá správa však je je že podľa Top Gear na každých 90 gt86 pripadá len 10 brz a s turbom ich bude ešte menej