To tak je keď niekto čerpá svoje všetky "nápady" zo zahraničných stránok a si neuvedomí, že otázka čo znie v pohode v anglickom jazyku na slovensku nedáva nejaký extra zmysel.
@paulieevans Všetky nie a niekedy sa aj inde nájde niečo čo tu ešte nebolo a je to dobrá téma nevidím na tom nič zlé veď nikde si nedávám patentovať otázky ani nikto iný čo sa tu niečo pýtal nebol prvý na svete čo sa to opýtal....
Napríklad lúbim ťa a asi ťa lúbim.... To je také čo hneď napadne ako prvé viac ludí.... Myslím tým veci ktoré znejú príjemne a dodaním jedného slova sa úplne zmení náš dojem.... @h8u
asi aj dobre v tom vyzeras
ty ani asi nie si taka nudna ako som pocul (toto mi nik nepovedal keby nieco hej? )
asi som nadrzany z toho (to je aj celkom vtipne toto pre mna )
uz sa mi asi nic nechce vymyslat,koncim no dobre,nemam na @7 ,bohača i s tym
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
lebo na takom začiatku to je celkom milé podľa mňa
Napríklad lúbim ťa a asi ťa lúbim.... To je také čo hneď napadne ako prvé viac ludí.... Myslím tým veci ktoré znejú príjemne a dodaním jedného slova sa úplne zmení náš dojem....
@h8u
ty ani asi nie si taka nudna ako som pocul (toto mi nik nepovedal keby nieco hej? )
asi som nadrzany z toho (to je aj celkom vtipne toto pre mna )
uz sa mi asi nic nechce vymyslat,koncim no dobre,nemam na @7 ,bohača i s tym