@dconan no pokial sa corgon vyrabal este v nitre tak patrilo to medzi najlepsie pivá na trhu... ked si ludia vyberali ake pivo kupit a mali v ruke kelta alebo ine pivo, tak radsej ho zahodili a zobrali radsej corgon i ked teraz je to uz nic moc.... neviem ci zmenili recept alebo co ale to uz dlho sa tu nevyraba, od roku 2004 +- neni som si isty.
@mefistofel corgon nebol dobry ani ked sa vyrabal v nitre a prave kelt som si casto kupovaval ako jedno z top piv, ktore sa tu predavali v tom obdobi.. ano, corgon bol 100x lepsi nez teraz, ale stale to bol lacny tretotriedny patok a dal sa pit, len ked ho niekto dobre nacapoval.. ak ho capovala nejaka mlada zaba, tak to boli splasky.. bazant bol jedneho casu celkom dobre pivo, ale teraz je to tiez hnoj.. preto som prestal pit tieto mainstreamove piva... na piva z malych domacich pivovarov sa to nechyta..
Obľubujem slovenské pivá: kelt, smädný mních, steiger, môže byť aj corgoň alebo šariš či gambrinus... České pomenej a keď tak Zubr, Staropramen, Pilsner - ten mi dlhšiu dobu nechutil
@zajkousko no mne je to osobne jedno, podla mna to nemusi byt hned falosne alebo co.. ale kazdpodane ma prekvapuje ze pijes pivo. a aspon raz si upustil od svojich krestanskych reci.
neviem prečo, ale na birdzi je už asi tradícia robiť z kresťanstva strašiaka, glorifikovať nás ako svätých, ktorí si nesmu ani uprdnúť, lebo pohania by sa mohli nad tým pohoršovať...
pritom sme tak isto hriešni ako vy a mnohých prípadoch aj viac ......filip
ano pijem pivo, KBŠ, žinčicu, jem slaninu, klobásu, tlačenku, keby o tom vedel môj doktor, tak ma zaškrtí ako hada ......filip
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
65 komentov
ale mam rada aj radegast, zedzte ma
svijany, holba a ine ceske nom nomky
Ale ináč ja pivo nepijem, no a naši chlapi ideálne Plzeň a české pivá..
heh, z jednoduchého dôvodu, šariš vo svojom pivovare vari značku piva Pilsner, nie je z plzne a preto je falošné...
treba si pozrieť výrobcu na zadnej etikete ......filip
neviem prečo, ale na birdzi je už asi tradícia robiť z kresťanstva strašiaka, glorifikovať nás ako svätých, ktorí si nesmu ani uprdnúť, lebo pohania by sa mohli nad tým pohoršovať...
pritom sme tak isto hriešni ako vy a mnohých prípadoch aj viac ......filip
ano pijem pivo, KBŠ, žinčicu, jem slaninu, klobásu, tlačenku, keby o tom vedel môj doktor, tak ma zaškrtí ako hada ......filip