keď som dakedy prestupoval v jednom meste a vždy tam busy meškali a nechodilo nič ako má, tak som jeden moment chcel zničiť to mesto (nie podmínovať, ja som humánny, chcel som im dať takú sklenenú kopulu ako na Springfield v The Simpsons Movie)
ale nenapíšem to tu, lebo pár ľudí by sa naštvalo a už ma to mesto nehnevá
@krampus Hej, raz na vylete . Takze Ty si odtial? My sme tam boli na chalupe maminej kamaratky na taky maly, prirodu & okolie spoznavajuci vylet. Pocula som, ze tam v zime byva docela kosa
@ronik16 Nechaj vychod na pokoji!!! A za dalsie; ked uz nepoznas dejepis, radsej si pozri mapu na internete skor, ako povies podobnu blbost (ako to, ze Krasno nad KYSUCOU je pri MADARSKU.)
@flussica Takže takto to je. Áno,som odtiaľ :/. A súhlasím,je tu pekná príroda,to áno.Ale to by bolo tak zrejme všetko. No a v zime tu býva riadna kosa.Dokonca aj metráky snehu Hoci posledné roky býva snehu málo,čo je veľmi,veľmi dobré.
@krampus No dobre pre Teba, ale celkovo to je blbe (vies, roztapanie ladov antarktidy a tak podobne . A neboj, je mi jasne, ze krasa prirody nie je vsetko.. zivot tam musi byt dost tazky, este tie zimy.. Viem, ze tam byvavalo vela snehu; dokonca aj taky mail chodieval kedysi, volalo sa to myslim "Dennik nadejneho Kysucana" - neviem, ci to poznas. Bolo to hodne vtipne, ale ako som pochopila o cosi neskor (mozno na zaklade televiznych novin pred nejakymi tymi rokmi), dost autenticky vykreslene, co sa snehu a tak tika.
@flussica Nielen pre mňa.Akurát keď je sneh 3/4 mesiace a viac,no a už po mesiaci to nie je kam dávať...:/ Ale v celkovo poňatí to blbé je,v tom s tebou súhlasím.Tie zimy sú najhoršie.Áno,to poznám.Stará dobrá klasika .
@ronik16 ty si este asi nedostal taku poriadnu nakladacku od dievcata, ze?
vychod nechaj na pokoji. alebo sa potom necuduj, ze mas prepichnute gumy na medaku.
nepodminovala. no dala by som odznova vystavat taky liptovsky mikulas. a poprad. jedine, co je tam pekne, tak vyhlad na tatry. vobec sa mi tie mesta nepacia. a ani BA.
@pernik@flussica@krampus (a neviem kto vsetko este nikto mi moj Martin nepodminuje, kvoli jednemu kokotovi, ktory ani neviei nevie kde je krasno nad kysucou
BA je posledné čo by som vyhodil do vzduchu. Vidím že tu stále vládne stará dobrá slovenská súdržnosť. Už sem ani nebudem chodiť, tieto keci mi akurát zdvihnú tlak z toho aký sme len sprostý národ.
@krampus no sak knm je aspon mesto ked uz ! ale co het oskerda kilometrova cesta za nou les vedla les druha strana dialnica a hore este aj drbla sneznica ktora totalne vymyva chapanie ludi na svet..neni kam uniknut ..a vy ste sa tam pristahovali alebo od zacitaku tam ste vtom krasne ?
@weeninka Z toho dôvodu,že je to moje rodné mesto.Drvivá väčšina ľudí tu má malomeštiacku,pokrivenú morálku,pokrytectvo a klebety na každom kroku.Ale česť ojedinelým výnimkám.Navyše sa tu takmer nič nedá robiť.Plus,všadeprítomné ohováranie a človeka dokážu tak rozniesť v zuboch, že sa nad tým rozum pozastavuje.
@krampus to co si pisal weeninke jak keby si vravel o oskerde ..az nato ze tam..sa neda nic robit preto chodim stale vonku len do za..niekedy do knm..tak to mas super to ides na intrak ?? ja idem na int sice na strednu ale zamer bol aby som odtialto vypadla
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
90 komentov
ale nenapíšem to tu, lebo pár ľudí by sa naštvalo a už ma to mesto nehnevá
A nemyslim si, ze mam pravo vyhadzovat akekolvek mesto do vzduchu . Prepac, ale hlupa diskusia.
@ronik16
Nie,je to na severe.
@xennus Aj ty s tym pockaj, prosim ,este jeden rok
Dobru noc
vychod nechaj na pokoji. alebo sa potom necuduj, ze mas prepichnute gumy na medaku.
nepodminovala. no dala by som odznova vystavat taky liptovsky mikulas. a poprad. jedine, co je tam pekne, tak vyhlad na tatry. vobec sa mi tie mesta nepacia. a ani BA.
!
@drilo súhlas
a každý, kto by niečo ničil kvôli svojim zlým skúsenostiam, ktoré vlastne nikoho nezaujímajú, je pre mňa idiot.
BA je posledné čo by som vyhodil do vzduchu. Vidím že tu stále vládne stará dobrá slovenská súdržnosť. Už sem ani nebudem chodiť, tieto keci mi akurát zdvihnú tlak z toho aký sme len sprostý národ.
ani nvrav zafajcena diera to je..a ti ludia tam................................
A tak KNM má svoje muchy,ale nesťažujem sa.