ani jedno a zároveň každé... mala by som dať hlas Banskej Bystrici... ale just nie
každé mesto má čaro... a každému sa páči iné mesto... je to podľa kultúry, ľudí pamiatok, barov, histórie... ale zvyčajne človek má rád to mesto, v ktorom žije, študuje... ja som však momentálne zaujala neutrálne stanovisko vzhľadom k tomu, že sa vraciam do svojho rodného mesta na štúdium VŠ je to zložité
ale ja by som radšej dala otázku, ktoré mesto je najhoršie, to by som vedela ľahšie zodpovedať, ktoré mesto nemám rada...
ano, je pravda, ze vacsinou miluje clovek svoje mesto. ja vsak levice neznasam, takze opat som vynimkou (uz si na to zvykam).. zato milujem NEW YORK City a na slovensku z miest BB.. no skor mam rad niektore dediny
@johnysheek ale aj ked som tam byval. a navyse, KallinVillage je mestska cast, takze v podstate som levican ... ale nie je to az take strasne, len ze som levice nikdy nemal nejak v laske. proste vzdy som mal pocit, ze nic moc mesto.. a hlavne je rovinate a to je hruuuuza
@mardzi93 akože toto je nespravodlivé... história Slovenska sa konala v Martine.. a Martin si nezaslúži ani jeden riadok v dakej poondiatej ankete? hanba
@mardzi93 no presne... veď to kvôli Žiline.. podplatili a sú tu dvakrát... a Martin malinký, útulný, najlepší, historický a hlavne náš Martin... je v prdeli a keď bvude v Žiline Aupark a OC hrad... tak to rdšej nechcem ani vedieť
@samsonik tak ak berieme do uvahy vymozenosti a co vsetko sa tam nachadza tak to by sme daleko nezasli..
lenze mne Lv pripadaju ako taka vacsia dedina kde sa vsetci poznaju a zaroven je tam i cosi vacsie kulturne a podobne vyzitie..
a v porovnani s Brnom, ktore mam mimochoom tiez rad, je to celkom prijemne ist si domov oddychnut na par dni obcas..
a inak Kckcan som v podstate scasti i ja, kedze moja registracka este stale sidli v 1.FC 2000 KCK
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
každé mesto má čaro... a každému sa páči iné mesto... je to podľa kultúry, ľudí pamiatok, barov, histórie... ale zvyčajne človek má rád to mesto, v ktorom žije, študuje... ja som však momentálne zaujala neutrálne stanovisko vzhľadom k tomu, že sa vraciam do svojho rodného mesta na štúdium VŠ je to zložité
ale ja by som radšej dala otázku, ktoré mesto je najhoršie, to by som vedela ľahšie zodpovedať, ktoré mesto nemám rada...
lenze mne Lv pripadaju ako taka vacsia dedina kde sa vsetci poznaju a zaroven je tam i cosi vacsie kulturne a podobne vyzitie..
a v porovnani s Brnom, ktore mam mimochoom tiez rad, je to celkom prijemne ist si domov oddychnut na par dni obcas..
a inak Kckcan som v podstate scasti i ja, kedze moja registracka este stale sidli v 1.FC 2000 KCK