Ďalej mam pekný zoznam obcí ktoré majú bizardné názvy, chcel by som sa sfotiť len tak čisto z prdele pri ich ceduliach.
Napr. Kokšov-Bakša, Vybuchanec, Havaj, Šarkan, Vajkovce, Haluzovce, Dedina Mládeže, atd.
Skús Krakow. Nie je to síce na Slovensku, ale cesta tam ti nedá zabrať. Da sa povedať že je to kúsok. Je to podľa mňa najkrajšie mesto v Europe a uvidíš tam viac ako vo všetkých mestách na Slovensku dokopy
@denix nie je zač ja len zo skúsenosti každoročne precestujete cele Slovensko a toto je moj postreh .. @shifty23 ak je Púchov najkrajší tak Leonardo di caprio sa na mna netaha
Štiavnica, Kremnica tak ako celky cca
a potom v roznych mestach rozne zalezitosti ako Dóm KE+BA, BA stare mesto, ZV zamok, TN hrad, Bardejov centrum (bašty, domy, bazilika) atd. atd.
a potom blizko ten Krakow, Vieden a neda mi nespomenut pri Sturove sa len prejdes po moste a si v Ostrihome, kde je druha najvacsia bazilika sveta po tej rimskej
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
Ďalej mam pekný zoznam obcí ktoré majú bizardné názvy, chcel by som sa sfotiť len tak čisto z prdele pri ich ceduliach.
Napr. Kokšov-Bakša, Vybuchanec, Havaj, Šarkan, Vajkovce, Haluzovce, Dedina Mládeže, atd.
mne sa paci spisska nova ves a nitra .
ale Terchová ,Zázrivá , Čičmany a tak
..a mne osobne sa páčila Kremnica, Banská Štiavnica, Bardejov, Trenčín.. ale aj kúpeľné mestá: Trenčianske či Rajecké Teplice
a potom v roznych mestach rozne zalezitosti ako Dóm KE+BA, BA stare mesto, ZV zamok, TN hrad, Bardejov centrum (bašty, domy, bazilika) atd. atd.
a potom blizko ten Krakow, Vieden a neda mi nespomenut pri Sturove sa len prejdes po moste a si v Ostrihome, kde je druha najvacsia bazilika sveta po tej rimskej