Neviem, ale najhoršie budú v Moldave nad Bodvou. Neviem prečo, ale to mesto bolo pre mňa vždy synonymom najväčšieho slovenského zapadákova. Ste tu niekto odtiaľ?
Z Tampere mám zaujímavý zážitok. Našťastie tej ich párty som sa vyhol...
Poberali sme sa z toho mesta už preč. Šli sme ulicou k parkovisku, kde sme mali odstavené auto. Divných ľudí po tom meste chodilo veľa, to si človek nejak extra nevšímal. Aj preto ma zaskočilo, keď sa z ničoho nič na tej ulici odrazu zastavil oprotiidúci týpek. Taká mohutná postava, divná chôdza... No najprv som si myslel, že mi chce len tak jednu pridrbať. Predsa len, nerozumel som čo na mňa po fínsky mrmlal. Hneď na to však vytiahol z taštičky Koskenkorvu a odrazu sme boli jeho najlepší kamaráti a museli sme si s ním vypiť. Tak sme sa ho teda spýtali, prečo po meste chodí toľko divných ľudí. Nemali sme na mysli tradičné socky, ale ako v smiešnych kostýmoch vyobliekaných mladých ľudí (až neskôr sme zistili, že Fíni majú takú tradíciu u prvákov vysokoškolákov). On to však pochopil tak, že sa pýtame práve na tie socky a dozvedeli sme sa, že v Tampere majú jednu ulicu ktorá sa nejaké konkrétne dva dni v týždni uzatvára pre bezpečnostné zložky a chodia tam všetci alkoholici a narkomani. Hneď nás tam aj chcel zobrať, ale my sme radšej šli na to parkovisko. Nevedeli sme sa ho však striasť a tak nám ešte na parkovisku ukazoval polonahý svoje totevania A nikoho tým ani nepoburoval, veď aj tak každý tretí v okolí vtedy tiež pil
To je on:
Najväčšiu zábavu na Slovensku som zažil na feste na Ružinej. Ale úplne najviac čo som zažil bola cesta Helsinki - Tallin a následná noc v Talline. Chápete, na medzištátnom trajekte duty-free shop a pre nás odrazu meganízke ceny po týždňoch v megadrahej Škandinávii Tak sme nakúpili: (toho piva sme mali 3 také balenia ako je na fotke = 72 kusov)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
och, tie spomienky
Dublin
V Čadci.
Ty to vieš roztočiť
ak chces nieco viac tak sup do thajska na full moon party.
a odkial mam sakra vediet, kde by som sa najlepsie zabavil ja? ked som v podstate nikde nebol?
Poberali sme sa z toho mesta už preč. Šli sme ulicou k parkovisku, kde sme mali odstavené auto. Divných ľudí po tom meste chodilo veľa, to si človek nejak extra nevšímal. Aj preto ma zaskočilo, keď sa z ničoho nič na tej ulici odrazu zastavil oprotiidúci týpek. Taká mohutná postava, divná chôdza... No najprv som si myslel, že mi chce len tak jednu pridrbať. Predsa len, nerozumel som čo na mňa po fínsky mrmlal. Hneď na to však vytiahol z taštičky Koskenkorvu a odrazu sme boli jeho najlepší kamaráti a museli sme si s ním vypiť. Tak sme sa ho teda spýtali, prečo po meste chodí toľko divných ľudí. Nemali sme na mysli tradičné socky, ale ako v smiešnych kostýmoch vyobliekaných mladých ľudí (až neskôr sme zistili, že Fíni majú takú tradíciu u prvákov vysokoškolákov). On to však pochopil tak, že sa pýtame práve na tie socky a dozvedeli sme sa, že v Tampere majú jednu ulicu ktorá sa nejaké konkrétne dva dni v týždni uzatvára pre bezpečnostné zložky a chodia tam všetci alkoholici a narkomani. Hneď nás tam aj chcel zobrať, ale my sme radšej šli na to parkovisko. Nevedeli sme sa ho však striasť a tak nám ešte na parkovisku ukazoval polonahý svoje totevania A nikoho tým ani nepoburoval, veď aj tak každý tretí v okolí vtedy tiež pil
To je on:
Najväčšiu zábavu na Slovensku som zažil na feste na Ružinej. Ale úplne najviac čo som zažil bola cesta Helsinki - Tallin a následná noc v Talline. Chápete, na medzištátnom trajekte duty-free shop a pre nás odrazu meganízke ceny po týždňoch v megadrahej Škandinávii Tak sme nakúpili:
(toho piva sme mali 3 také balenia ako je na fotke = 72 kusov)
1. » www.facebook.com/photo.php?fbid=...
2. » www.facebook.com/photo.php?fbid=...
» goo.gl/TIly9...
» goo.gl/SdOdn...