osobne Ameriku nejako nemusím ale nemožem povedat, že by sa mi ich vývoj a historia nepáčila. Rozhodne napríklad v Alabame alebo v Georgii by som si rád pozrel tie bojiská a domy postavene počas vojen Severu proti Juhu. Takže asi taká Atlanta alebo Montgomery. a inak aj New York, užasne kozmopolitné mesto kde umenie nájdete na každom rohu ulice.
New York City: v roku 2003, kedy som tam bol prvykrat, som si povedal, ze TAM budem byvat, budem nakupovat na 5th Avenue, oddychovat v Central Parku a mat pracu na Wall Street moj detsky sen, ktory chcem, aby sa mi s mensimi zmenami aj splnil! to mesto ma vzdy ocari, ked ho vidim na obrazku alebo uvidim v skutocnosti...nikdy to pre mna nestrati ten lesk, povab a pritazlivost ako to malo a vobec ma nesklamalo, ked som tam tak davno bol a dufam, ze buduci rok sa mi podari dostat sa aspon do jeho blizkosti na polroka byvat
a ta moznost Kalifornia! ta to de sme uz?? to je jeden zo statov USA to nie je mesto... a aj to Mexico by malo byt spravne Mexico City
@jaro1991 pretoze mesto existuje aj New York a jeho oficialny nazov je New York City alebo City of New York, takze sme vsetci dufali, ze sa mysli to mesto, ktore je zname na celom svet... O state New York nevie az tolko ludi Zatial co Kalifornia: Kalifornia ako mesto pravdepodobne neexistuje, takze pod Kaliforniou si kazdy predstavi ten pas zeme na zapadnom pobrezi USA
Ani jedno. Amerika je bordel. Bez histórie. Vraj krajina neobmedzených možností. Prídeš tam a jediné čo dokážeš je robiť od rána do rána a nezmohnúť sa zaplatiť si ani jednoizbový pelech. Ale proti gustu... Iné je ak ide o vyvoleného, ktorý tam má bohatého uja/tetu/švagrinu/psa/neviemčoešte a všetko spravia za teba.
od svojich 12 rokov som sa zamilovala do NY a mame som vzdy vravela ze tam pojdem zit a drzi ma to do mojich 18 no sice to nevidim ruzovo na byvanie tam ale urcite tam chcem aspon ist
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
141 komentov
So zbraňou na spánku by som išla do NY alebo Bostonu.
LA je v kalifornii
trosku dopletene odpovede
V New Yorku je najviac mrakodrapov, veľmi pekných.
Chicago je zas rodisko mrakodrapov, čiže sú tam najstaršie mrakodrapy a zároveň aj najvyššie v USA.
Ale ak si spočítam všetky veci dohromady, tak vyhráva Chicago.
mesto mojich snov
a ta moznost Kalifornia! ta to de sme uz?? to je jeden zo statov USA to nie je mesto... a aj to Mexico by malo byt spravne Mexico City
ale inak mam ten svoj nesplnitelny sen o postgradualnom studiu v Berkeley/Stanforde/Cambridge (v Massachusetts) alebo New Heaven
ja asi Miami, alebo Key West...
Los Angeles, môj sen už od malého decka.
At least it settles in the final location ..
v san franciscu,CA..kde inde?
cítim v kosťoch, jednak zmenu počasia v najbližších dňoch a po druhé že tam raz budem žiť .. alebo aspoň, silne dúfam
Ale nie tak dávno som objavila dve veci, kvôli ktorým by som sa tam raz išla pozrieť.
a) Glore Psychiatric Museum in St. Joseph, Missouri - Toto múzeum by ma naozaj zaujímalo...
b) Comic Con v San Diegu, California
TO je môj názor.