No, teraz tak rozmýšľam, že Slovensko je krááásna krajina a tak by som chcela vedieť, ktorá časť (miesto,kraj,mesto a pod.) sa vám najviac páči? Ja som dosť zaťažena na Štrbské pleso a Liptovskú Tepličku... a vy? (aj tak veľa z vás sem asi napíše po
Samozrejme Košice, potom obec Uhorná a bezprostredné okolie, keďže sme tam mali chalupu a prakticky som tam vyrastal, obec Hrušov a okolie, kedže mám ztamaď kopec zážitkov, potom Bratislava, aj tam som toho veľa prežil a nakoniec celé Tatry.
Bratislava. Ale ja namiesto konkrétnych miest radšej obdivuje krásy krajiny ako takej, napríklad keď niekam cestujem tak podvečer, pri západe slnka, to milujem.
Bytciansky kastiel...len tak vecer sa tam poprechadzat to je dost dobre milujem bytcu.. ...alebo potom trencin...trnin je sucast mojho zivota tak isto ako bytca...)
Stavebný závod v Drienovskej Novej Vsi.(Smrteľne seriózne.)
Samozrejme Košice a mrte konkrétnych miest v KE.
Falošné vlastenectvo bokom, žeriem Sabinov a Prešov.Majú tam úžasné sídliská, každá skupina blokov je iná, pekne vymaľované a upravené fasády, bloky ďaleko od seba..
Bratislava,lebo som tu prežila detstvo a stále tu žijem, ale nedám dopustiť na Tatry, Oravu, Liptov...to sú zasa miesta kde som zažila kopu zábavy, dobrodružstvá a je tam úžasné ticho...
neviem sa rozhodnut,je toho strasne vela....kazde miesto je vynimocne,ale tak konkretne..Strbske pleso,Rysy,Solisko a tatry vseobecne,Zadielska tiesnava,Oravska priehrada...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Samozrejme Košice a mrte konkrétnych miest v KE.
Falošné vlastenectvo bokom, žeriem Sabinov a Prešov.Majú tam úžasné sídliská, každá skupina blokov je iná, pekne vymaľované a upravené fasády, bloky ďaleko od seba..
2.Trenčín
3.Senec
4.Tatranská Lomnica
5.Liptovský Mikuláš
6.Terchová