@moonbeam nemyslela som to doslovne(preto to bolo v uvodzovkach), skor som mala na mysli niečo čo nieje moc velke, da sa to šupnut do batoha, ma to celkom schopne basy a pritom nemusim trepať so sebou aj subak a pripojim to na mp3/iPod a cena tak do 10-15 eur nakolko male reproduktory mám a k tomu bol aj subak lenže je tam ,,nešťastne" riešene to prepojenie(Genius repro SW-HF 2.1) a aj tak subak sa mi nechce trepať so sebou takže hento radšej nechať na intraku
@v3nty tak definuj turu pre mna je to dlha prechadzka prirodou, jej ucel moze byt rozny pre priemerneho americana by bola tura aj vystup na najblizsi kopec
@moonbeam kúpila som nakoniec x-mini II, dneska som si bola preň, a proste JEDNO VELKE WAAAW!!! To je UZASNE jak je to malé a taký svkvelý a hlboky zvuk maju! Basy sú výborné, a dokonca v mojej obľubenej farbe ho mali najskor ma zamrzelo že ta hlasitosť nieje bohvieaka ale zvýšiť sa dá aj na mobile takže v podtstae mu nemôžem NIC vytknuť dakujem sa skvelý tip!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Na túry sa chodí oddychovať od kokotizmu tohoto sveta...
Veru ludia su rôzny...
Túra by sa mala niest v znamení turistických,trekingovích vecí a nie výstupom/prechádzkou v teniskách na nejaký kopec
... to by som na Túru chodil každý deň