@lacike90 superb je aj sam o sebe dost velky a tazky, je to len o preferenciach, ci budes vozit vela batoziny a tak.. inak zly motor, v testoch asi najnespolahlivejsie tdi na trhu. naproti tomu skvela prevodovka
to vyberas? ked uz superba tak ten je o priestore takze cim vacsi tym lepsi, bral by som kombi, tam nebudes riesit ci ma o 2 kila viac a na 100 zrychli za o 0.06 sekundy pomalsie
a este jedna vec, ak planujes na toto auto vysolit vsetky peniaze nasetrene za desatrocia a cakas, ze ti vydrzi aspon 10 rokov, zabudni, tieto auta sa robia na maximalne 5 rokov
diky za rady... pravdou je ze nekupujem len to mam ako sluzobne batozinu neveziem skoro ziadnu len sa neviem rozhodnut medzi combi alebo liftbackom ked to ma dsg tak mi je jedno ci to je benzin alebo diesel
Superb Combi je miliónkrát krajšie ako limuzína... tá vyzerá trochu uboho, ten záver auta (neviem jak to mam nazvat vyzerá tak strašne umelo a neprirodzene.. hnus
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
@lacike90 superb je aj sam o sebe dost velky a tazky, je to len o preferenciach, ci budes vozit vela batoziny a tak.. inak zly motor, v testoch asi najnespolahlivejsie tdi na trhu. naproti tomu skvela prevodovka
inak tie fotky aby mali ostatni predstavu:
KOMBICA:
LIFTcicotovlastnejeBACK:
a dodám, že si dobre rozmyslí či kúpiš benzín alebo diesel ... ak nenajazdíš viac ako 15-20t km ročne tak sa ti diesel neoplatí
inač superb je v celku pekné auto no mohlo by byť v interiéry širšie
@greyness
15 služobnych aut je bielych, jedno si mam vybrat
a TDI 103 kW / 4x4 DSG už ide celkom do peňazí, nie ? to už je dosť blízko nejakej novej 318d/320d...
ja som tiez viac na sedany ale chyba mi to stresne okno a trosicku mi prekaza vyhlad cez zadne okno. v tom je zas combi dobre