Chcela by som vediet, ktore radio najviac a najradsej pocuvate? Ci Fun radio, kde je to sama reklama, Radio Expres kde hraju 3 pesnicky dookola, alebo Jemne Melodie so zhulenymi moderatormi. Mne vsetci vravia ake je uzasne FM, ze je to vraj
Ja mam svoj disk plny muziky tak mi je nejake radio ukradnute. Ale pre inspiraciu na download tak rock antenne na satelite. Ale to tak raz za uhorsky rok...
mne je to jedno ja tiez vacsinou svoju hudbu co mam pocuvam ale ked uz tak radiosity, jemne melodie sem tam ked sa to hodi do nalady a fmko vacsinou v aute alebo tak
Funko je prepchate komercnou muzikou, nedaju tam nic starsie. To vlastne v ziadnom radiu nepustia. Slovenske radia su ubohe kedze pustaju len to co im vydavatelstva dovolia a nove kapely (slovenske) sa nemaju sancu presadit. Je to GRc
funradio sa za posledne roky velmi zmenilo,strasne vela komercie je v nom,potom ako pomalz vsetci jeho moderatori sa dostali od TV tak zacalo upadat,zacalo to Marcelom,co bol prvz naznak upadku,potom siel prec aj Mino...kvoli hlupej Superstar,Pyco prestal moderovat genialnu relaciu,v ktorej hrali pesnicky,kt.sa dostali do inych radii o cca pol roka...
K-fun nebol zly ale stratil na svojom care,uz to bola len taka talk-show Hormona a Vagimir,aj tak ich nakoniec zrusili...
Nemozme sa cudovat ze funradiu nie je tym cim bzvalo,kedze za vsetkym su peniaze a radio,sice dobre,ale s malou pocuvanostou nie je zaujimave pre zadavatelov reklam...radio FM si moze dovolit ponuknut alternativu kedze je paltene z dani...ma isty prisun penazi...
Skoda,velka skoda funradioa bolo ot skvele radio...
moje radio je velmi blizko, je vsade a vzdy ma upokojuje, nie nehovorim o mojej enigme, iba iba iba mojej moje mojej, moj cretu moj cretu moj cretu PPP, hovorim o radiu tzv.ticho P
tak ja jednoznacne expres, niekedy mame zapnute aj jemne melodie ale ja to prepnem na expres... funko som mala zapnute len raz a to ked vypadol expres. celkom v poho ale aj tak... EXPRES!!!
No newem či poznáte ale tha ja mám najradšej Rádio KISS...skutočne super rádio..Hrajú veľa pesničiek a je tam pomerne málo komercie. A moderátori ujdú..
RADIO_FM a spravodajstvo na SRO nema chybu .....ostatne radia=RUBBISH teda ked počujem teplé melodie a expres tak mi z toho stupa tlak a nastupuju infarktove stavy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
K-fun nebol zly ale stratil na svojom care,uz to bola len taka talk-show Hormona a Vagimir,aj tak ich nakoniec zrusili...
Nemozme sa cudovat ze funradiu nie je tym cim bzvalo,kedze za vsetkym su peniaze a radio,sice dobre,ale s malou pocuvanostou nie je zaujimave pre zadavatelov reklam...radio FM si moze dovolit ponuknut alternativu kedze je paltene z dani...ma isty prisun penazi...
Skoda,velka skoda funradioa bolo ot skvele radio...
Funko
VIVA
to Memphis2:
vedz prosim ta, ze statistiky v oblasti pocuvanosti nie su smerodatne...
radia ktore ssa daju pustit na radiu ale vecsinov internetove a to hlavne Srotovisko: www.srotovisko.sk
Inak Rockstar, aj toto je rockovo metalove radio...
....funko ako tak....ale nič moc podla mna