Za mňa je úplne TOP Rocková Republika,v poslednej dobe super hudba, a keď to porovnám s Anténou, tak tam nie sú trápni moderátori ako Tomagio(či ako sa to píše),málo kecov a keď už niečo hovoria, tak históriu kapiel a tak podobné zaujímavé veci...a sem tam počúvam Fun kvôli Sajfovi
One rock už len z týchto rockovych. Republika dosť skomercnela a šla smerom do tých odvetví rocku co prilis nemusim, aj keď stále sú dost dobrí. Anténa rock je shit od začiatku, hotel california dokolecka.
V práci Radio Italia, doma Radio Cuore a v aute to je jedno, čo kto zapne, to ide, ale najčastejšie asi Anténa Rock (ale už je fakt oničom a majú strašný playlist)
Tak kedysi mi vyhovovala Viva keď vysielala celoplošne, lebo aspoň sa toľko neopakovali ...no potom som chvíľu počúval aj rádio Slovensko - hudobne nehrajú zle, je skoro podobná Vive, no príšerne veľa kecajú a nemám rád toľko zbytočných kecov ...potom som presedlal aj na Rockovú republiku a aj Anténu rock, no aj tie sa mi už opočúvali a teraz zase z rádii počúvam najnovšie Anténu zase, lebo sa mi páči celkom tá ich večerná dvojhodinovka slovenských hitov, kde zahrajú aj také pecky čo som nikde z SK rádii nepočul, ako Analýza dokázala hovno od Slobodky alebo aj Útok na špicu hitparády od Zóny a iné, ale už sa mi aj to opočúvava ...sem-tam Vlnu, ale strašný verklík je to ...z rádii neznášam Európu, nesedia mi tam moderátori a ani taká hudba mi moc nereže, ale aj tak si myslím že najlepšia je moja mp3-ka, ktorá ma nikdy nesklame a je podľa môjho gusta
FM4 a rôzne stanice Českého rozhlasu, väčšinou Vltavu, väčšinou v aute. A ako správnu special snowflake ma do nepríčetnosti dostáva expres, ak ho počujem dlhšie ako 5 minút.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Ešte 2 znesiteľné sú jazzradio.com a rockradio.com, ale ani tie moc nepočúvam.
alebo echo moskvy