Tie kraken pro stoja 80+ Eur a tie chroma stoja 90+ Eur.. Ty vôbec uvažuješ? Rozmýšlaš? 90 posraných eur... Vieš koľko to je? Ty prejebeš za poondené slúchatka 90 eur... Za 90 eur by si si mohol kúpiť napr. 1 500 rohlíkov, ale nie ty uvažuješ nad tým, že ich prejebeš za slúchatka.. Nájdeš aj 100krát lacnejšie preboha. Slúchatka z teba PRO PLAYERA nespravia(ak hráš hry)... Proste sú to LEN slúchatka.
@hamaid jeeejda asi nechce tesco sluchatka za 4 eurá. Ale niečo čo si nekupuješ každý rok a dá ti to pridaný zážitok z hry. Myslim že keď ide obetovať 90 eur na sluchatka, je jedno porovnavať to s rohlikami. Chce sluchatka kokos. Radu a nie ster o tom či vie kolko je 90 eur. Keď sa nepohybuješ v problematike tak na tieto témy ani nepostuj.
@thepacifist Ale však Razery a slúchatka za 30 majú ten istý zvuk.. Ver mi... Bol som taký idiot, že som mal aj Razery a teraz mám slúchatka za 30... VER MI! ... Zvuk je ten istý. Skill mi to nepridalo, pred chalanmi som jak najvačší idiot bezmozog zamachroval a nič som z toho nemal. 90 Eur som hodil do luftu.
@hamaid ze RAZERY za 90e maju rovnaky zvuk ako sluchadla za 30e este neznamena, ze sluchadla za 90e maju rovnaky zvuk ako sluchadla za 30e. ja mam sennheisre za 150 a VER MI!!, ze ako razery, tak ani beats a ani nic ine postavene na principe "+300% za styl a znacku" sa k nim zvukovo ani len zdaleka nepriblizuje. toboz nie nejaky 30eurovy rapkac. kamosove kossy vobec nemozem pocuvat, lebo v porovnani s mojimi hraju hrozne.
@wolf0svk boha, to je argument preco maju beaty skrillex, lil wayne a spol.? lebo reklama. to je totoz to, za co pri ich kupe platis.
@kosmiklove ma porta pro. neviem no, kazdy tvrdi, ze hraju dobre. tak ci tak, pocul som toho pomerne dost a vo svojej (samozrejme aj v nizsej) cenovej kategorii patria tie sennheisere k spicke. jasne, ze to niesu najlepsie sluchadla ever, no plati, ze dostanes za co si zaplatis.
@notme sennheisery hraju super. ale porta pro teda absolutne nie ak sa dobre pamatam tak niekto mi tvrdil ze su vhodne hlavne pre ludi co pocuvaju elektronicku hudbu. ja pocuvam a tak som si ich schvalne vyskusal. su moc prebasovane. a celkovo sa mi veru ten zvuk nepacil. za to momentalne pouzivam earpods co boli k iphone (same o sebe stoja cca 15e) a hraju daleko lepsie. aj ked su to len stuple.
@kosmiklove mne ich kvalita pri elektronickej hudbe vlastne az lezie na nervy maju velmi kvalitne stredy a vysky, co je tym viac ziaduce, cim viac realnych hudobnych nastrojov v danej skladbe je, ale pri elektronickej hudbe mi to reze usi ked mam na nieco take chut, co sice nieje casto ale stane sa, tiez pouzivam stuple od mobilu, lebo maju vyraznejsie (sice nekvalitnejsie ale vyraznejsie) basy a menej vyrazne stredy a najma vysky.
Brat má nejaké Krakeny - myslím, že stáli viac ako 90€. Spracovaním sú nič moc, zelená farba sa z nich "drolí" sme tam vypadne kontakt. Sám povedal, že keď bude kupovať nové slúchadká, tak určite lacnejšie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
@kosmiklove ma porta pro. neviem no, kazdy tvrdi, ze hraju dobre. tak ci tak, pocul som toho pomerne dost a vo svojej (samozrejme aj v nizsej) cenovej kategorii patria tie sennheisere k spicke. jasne, ze to niesu najlepsie sluchadla ever, no plati, ze dostanes za co si zaplatis.