V podstate všetky, aj ked najtrápnejšie je asi to očkovacie agitovanie, čo sa zase hintie šoubiznisové kurvy zapredali a páči sa mi asi jedine len tá reklama na okná Incon
A ano ten George, potom Favi je otravna, potom reklama 7 Days Bake Rolls, co idu v tom aute a tomu kokotovi uleti ten balik a este tam ta pica spieva to t-t-t-t ako retardovana, a henten xxx lutz, to je tiez dobre jebnute.
o tom idiotskom očkovaní....je zrejme, že ľudia na nich serú a "zodpovední" robia agitácie cez reklamy, ktoré idú aj z mojich daní...špini jední, iné choroby neexistujú?! >
@10 je aktuálne asi najotravnejšia, spolu s tou "awesome camera, long battery life" sračkou od Samsungu.
Vlastne mám rád iba reklamy od automobiliek. Tie ma zväčša vedia zaujať.
Na YT kde je tá reklama na prípravok na akné čo takým dramatickým hlasom hovorí "pre všetkých, čo to nevzdali.. pre všetkých, čo bojovali až doteraz.." a človek si myslí že pôjde minimálne o nejakú rakovinu a samovraždy a tak.. a však akné je dosť veľký problém nepopieram, ale nesedí mi to raz k tomu
Všetky ale teraz najviac @20 a jedna tiež asi od nivei kde také dievča rozpráva že keď keď sa narodila tak bola chorá a sestrička dala jej dvojča do inkubátora a to ju zachránilo a ešte všetky čo vyzerajú ako video z youtube, kde mi hodí vždy indické pesničky, kuchárky, informatikov a tak
presne som chcela napisat ako v @28 ze ta @10 je des
A ano, aj Prima banka, ostatne banky, mobilni operatori, kinder debiliny, Milka, skoro som zabudla najhlavnejsie!!! alzu neznasam najviac!!! neznasam reklamy, maloktoru mam rada, musi v nej byt nieco vynimocne pekne, originalne a dobra hudba, vtedy je to ok
Nepozeram reklamy ale musim skonstatovat ze @10 je priserna uplne, ale co ine sa dalo cakat od spolocnosti s tym najhorsim nazvom na svete A aj alzak ma dost vyrazne serie
V rádiu jednoznačne: ,,Trenky sem, trenky tam, trenky kam sa pozerám”
A na YT je jedna z najhorsich Swappie kvôli tomu, že tým influencerom dali ako odmenu horalku... inak si neviem vysvetliť tie ich katastrofálne výkony. Ale aj dedoles, Avon a Etoro sú dosť otravne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
neviem co trz bezi
Ja síce aj keď mám skoro 30 rokov, tak na mňa pôsobí hororovo a celkom sa jej bojím aj ja teraz. Neviem čo musí prežívať decko, keď vidí tú reklamu.
Vlastne mám rád iba reklamy od automobiliek. Tie ma zväčša vedia zaujať.
inak prima banka ma tusim tuto reklamu, co je teraz, uz 10 rokov!!!
A ano, aj Prima banka, ostatne banky, mobilni operatori, kinder debiliny, Milka, skoro som zabudla najhlavnejsie!!! alzu neznasam najviac!!! neznasam reklamy, maloktoru mam rada, musi v nej byt nieco vynimocne pekne, originalne a dobra hudba, vtedy je to ok
A na YT je jedna z najhorsich Swappie kvôli tomu, že tým influencerom dali ako odmenu horalku... inak si neviem vysvetliť tie ich katastrofálne výkony. Ale aj dedoles, Avon a Etoro sú dosť otravne
Ale uz kludne idu aj 25 sekund bez moznosti SKIPu