@trash Aku classu mas najradsej? (v 3.5 a v 2.5) ja v 3.5 pouzivam combo roguna-assasin-shadowdancer-sorcerer alebo rogue-sorcerer-arcane trickster-fighter a v 2.5 a skor som mal rad fighter/thiefa.
@vaychuck nezačínaj to hrať, lebo sa staneš asociálny a presedíš niekoľko mesiacov za PC. popis si nájdi na gugli, ťažko sa to popisuje, resp. bolo by to asi na pol hodinu
@mezomus to sa mi uz prihodilo pri wow... a este ked som sa snazil prejst BG 2 na druhej naj obtiaznosti s jednou postavou ktora k tom uvsetkemu bola spravena na prvy hod kociek gnom iluzionista. podarilo sa. skoro som sa zblaznil.
@vaychuck tvoje veštecke schopnosti však zlyhali....moj nick nema nič spoločné zzo šándorkom..... vznikol v dobach keď som na nete bola len na superhrach....
tak s online som kedysi hral wow prestal som to hrat az som bol na vrchole zavislosti a bolo to uz dost nevyvazene. Wow som hral pred datadiskami vtedy to bolo naj.
A zo single mam rad TES a Gothic este aj The Witcher sa mi dost lubil
Cha, ešte nikto tu nespomenul Might & Magic Tak šestka a osmičku som mal a boli premakané. Potom of course Morrowind, to bolo asi najlepšie, čo som kedy hral a ešte new wawe of RPG - WoW, Dungeon Siege 2 (no, to je trošku staršie, ale radím to k novým slight_smile: a Witcher
@jimmycrow moc a magia je moja oblubena rpg seria.
najlepsi diel bola 6., potom 7. a osmicka bola tiez super, aj ked uz to zacalo trochu upadat. rozsiahlost sveta might & magic bola neuveritelna a hracia doba tiez.
dalej som fanusik Falloutu okrem tactics
a celkom sa mi pacil aj oblivion, malo to svoje kuzlo, ale nepacili sa mi niektore zbytocne dlhe, nudne a otravne questy a hracia doba bola velmi mala na tie moznosti... jasne ze som nerobil vsetky postranne questy, ale aj hlavna linia mohla byt lepsie urobena
nieviem ci niekto spomenul PlaneScape: Torment, tiez jedno s tych oldschool D& rpgciek, a potom z tych modernych wowko ma celkom drzi ale uz inak bieda...
Diablo...vsetky co boli, fable chvilu, samozrejme WoW, Gothic tak do polky. A zo stolnych najviac Draci doupe (uz par rokov), potom ako doslo draci doupe +, to sme hravali. DnD som nehral nikdy
MMORPG tazko povedat... ale hram wowko na ofi.. ako to tu bolo spomenute.. PvP je nevyvazene.. pve je celkom dobre.. ale pravda ze ani to nie je dokonale (BM hunta najlepsie dps v TBC a teraz smejd jak... no proste respec na survival) a co sa singleplayeru tyka.. chvilku ma chytilo Hellgate ondon, a dobra seria je Gothic proste legenda...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
@trash Aku classu mas najradsej? (v 3.5 a v 2.5) ja v 3.5 pouzivam combo roguna-assasin-shadowdancer-sorcerer alebo rogue-sorcerer-arcane trickster-fighter a v 2.5 a skor som mal rad fighter/thiefa.
Ale nie. Za TES serie by som odporucil asi Daggerfall. Je to stare, bugnute, ale ta obtiaznost hry tomu dodava tu spravnu prichut
cisto rpg- asi oblivion tusim aj jedina
RPG - GOTHIC!!! (zatial ho nikto nespomenul
Ak by som mal vybrat tak fakt že FALLOUT 2
A zo single mam rad TES a Gothic este aj The Witcher sa mi dost lubil
@lawful_good Ragnarok Online! Nech žije!
Inak, Fallout 1,2, Planescape Torment, Baldur"s Gate, Icewind Dale, Arcanum, Divine Divinity...
najlepsi diel bola 6., potom 7. a osmicka bola tiez super, aj ked uz to zacalo trochu upadat. rozsiahlost sveta might & magic bola neuveritelna a hracia doba tiez.
dalej som fanusik Falloutu okrem tactics
a celkom sa mi pacil aj oblivion, malo to svoje kuzlo, ale nepacili sa mi niektore zbytocne dlhe, nudne a otravne questy a hracia doba bola velmi mala na tie moznosti... jasne ze som nerobil vsetky postranne questy, ale aj hlavna linia mohla byt lepsie urobena
ale tak CoD hravam...a kurewsky mi to zabija cas