som hrdým majiteľom prvého hlasu za "je to otrasné".
pretože fakt je.
nosič klasických blbostí z týchto seriálov (ja osobne viem hlavne o tých počítačových, lebo v tom sa vyznám najlepšie), napríklad zistíme poznávaciu značku auta na vzdialenosť pol kilometra z rozzrneného záznamu bezpečnostnej kamery niekde úplne v prdeli... a podobne...
ak si chcem čítať o podobných trapasoch, tak si otvorím thedailywtf.com, vďaka.
Na zaciatku ma to bavilo ale ked to pozeram casto tak je to o tom istom niekoho zabiju alebo znasilnia a koniec je jasny, vyriesia to! Teraz niekedy to davali v spravach ze ani najlepsie vybavena policia v ktoromkolvek state nema take vybavenie ako oni, a test DNA maju za polhodinu a to trva minimalne par hodin
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
pretože fakt je.
nosič klasických blbostí z týchto seriálov (ja osobne viem hlavne o tých počítačových, lebo v tom sa vyznám najlepšie), napríklad zistíme poznávaciu značku auta na vzdialenosť pol kilometra z rozzrneného záznamu bezpečnostnej kamery niekde úplne v prdeli... a podobne...
ak si chcem čítať o podobných trapasoch, tak si otvorím thedailywtf.com, vďaka.