@toxo to si delas kozy BA nevem presne okolo pol miliona KE 250 000 presov 170 000 ZA NR a BB maju priblizne rovnako okolo 90 000 trnava okolo 70 000 trencin 60 000 zilina 200 000 nema ani nahodou
@pissoff ze zakladky a to som na zakladnu chodil este nedavno ,takze pochybujem ze sa na tom nieco zmenilo a to bol zemepis najoblubenejsi predmet a som si isty ze presov ma okolo 160-170 000
@toxo tak ja neviem ci sa tam cigani premnozili nebol som este v presove ale ucili sme sa to na zemepise ktory strasne bavil takze si to dobre pamatam..a okrem toho som neska cital ze zilina je tento rok najmensie mesto v ktorom sa bude tento rok hrat liga majstrov a tesne pred nou je holandske Enschede a portugalska Braga ktore maju okolo 100-120 000 obyvatelov
@exonr...sak prave..na ofic. stranke presova som to kukal...a neviem ktore slovenske mesto je schopne za 5 rokov narast o 90 tisic ludi...ale sak zi si v svojom svete
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov