aha... no to je mozne.. ono vacsina "slovenskych" piv sa uz aj tak na Slovensku nevyraba taze to je asi jedno... snazil som sa dat tam piva ktore su na slovensku asi najznamejsie
ja viem!! ... sry ludia pomylil som sa... nie vsetky tieto pivca su slovenske!! ale myslim ze su na Slovensku dost zname a asi najcastejsie konzumovane ...
fakt super moznosti polovica nejsu slovenske a polovica slovenskych chyba
no nevadi ja mam rad s tych nasich Saris, smadny mnich,bazant, a kedysi bol dobry aj topvar ale dnes nee a neznasam corgona
@41 gambrinus a kozel niesu slovenske... viem... snazil som sa vypisat piva ktore su na slovensku asi najviac zname. A ver mi keby sa do ankety dalo dat viac moznost tak vypisem aj ine pivka ...
Jaj..tak z týchto Zlatý bažant..ale naj naj radšej mám Heineken ! aj úžasné spomienky ako sme na dovolenke každý večer popíjali s gréckymi kamošmi the best beer!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
pls pomozte mi s touto anketou, potrebujem to do skoly ... diky
inak, nie je kozel nahodou ceske pivco?
inak pijem pokial sa da Heinekena ...abo potom tie drahsie pivka
@29 súhlas
Mne najviac chuti Bernard, ale ten malokto pozna, a je cesky...
no nevadi ja mam rad s tych nasich Saris, smadny mnich,bazant, a kedysi bol dobry aj topvar ale dnes nee a neznasam corgona