nenávidím : lol, rofl, si zabil, to je pecka, parádička, pohodička, kávička, holka - to nenávidím najviac, awoj ( a všeobecne pozdravy kde sa vyskytujú písmená ako : w, q, c, ch alebo X ),
nemám rád ,,xi xi,, je to maximálne odpudivé a v podstate nemám rád všeobecne slangové výrazy prevzaté väčšinou s komunity ,,hip-hop,, alebo príliš veľa prevzatých slov z iného jazyka v jednom rozhovore,
jednak tieto veci hovoria o inteligencii ale hlavne o slovnej zásobe človeka s ktorým komunikujem ...
neznášam keď niekto strašne nasilu skracuje slová (robí to mama, tak od nej som na to alergická)... napr. počasie - počko, papierníctvo - papko a podobné nezmyselne nechutne znásilnené slová len preto, že ľudia sú leniví vyslovovať o jednu slabiku viac... aj teraz keď to píšem mám tepny na krku navreté z toho
@nymphe ta ,,holka,, je dobry hnus co? ked nato pomyslim tak sa smejem a ked to chcem vyslovit tak sa mi usta pokrivia a nedokazem to vyslovit lebo mi je ztoho na nic
Neznasam takych chalanov co pisu takto :ale moja moc ta nevidim fnuq co sa stalo ....alebo čaja .....čávo s toho ma ide porazit .alebo pripecenych chalanov co pisu ako baby ze popismenkujes?? haha uhm mozno raz hej ked budem stara babka bez zubov a poloslepa tak anoo
Ja mám pár slov ktoré neviem ani napísať nie to ešte vysloviť, takže ich vám nepoviem a potom nemám rada keď sa ma niekto pri filme v kuse pýta :"Pozeráš ?" každých 5 minút... alebo :"Spíš?" a dokým neodpoviem sa ma to budú pýtať a ešte nemám rada nie masové slová čo povie nejaký kokotko (vieme kto) a zrazu ich používajú všetci okolo mňa
oslovenie "moja", diky Broňa, si zabil, xixi, všetky hlupe skomoleniny, ktore obsahuju pismena "w" a "q" a najviac zbožňujem znalcov gramatiky, ktori sa "pitaju, čo robym"
mne začalo strašne vadiť, že naša prednášajúca hovorí maternica (tvrdo) namiesto maťernica. Ďalej mi vadí, keď niekto hovorí, že ide pri more namiesto k moru alebo že má kúsok mokré vlasy:/
A ešte ma irituje, keď ľudia nevedia vo vete dobre použiť (alebo vôbec použiť) keby. Hovoria to niektorí tak divno, ale teraz mi nevie napadnúť žiadna citácia, ale spomeniem si, raz.
...keď namiesto ďakujem niekto povie ,,ď" , nato väčšinou odpoviem začiatočnými písmenami slov, čo si o tom myslím a nakoniec sa chápeme. / Ešte spomínané -xi xi- , lebo to väčšinou píšu starí úchyláci na nete, čo chcú zapadnúť medzi mladých ľudí. Tiež nemám rada, keď ma niekto cudzí, alebo nie práve človek z blízkeho okolia oslovuje ,,miláčik, moja, zlatko" a pod.
"málo som zmokol" keď je celý mokrý od dažďa, akože irónia, ktorá je celkom neironická potom "gačky" namiesto nohavičky, alebo "triko" ako tričko, oslavné citoslovcia ako "masíčko, mrte", LOL a podobné internetové skratky, donedávna mi prišlo trápne "PP" pri rozlúčke ale zvykla som si, "gro, kvázi" a podobné cudzie slová, ktoré sú všetky citoslovcie od VEĽA a všetky tie nechutné pomenovanie ľudí rôzneho pohlavia ("jebak, jebaňa, jebačka") ahá ešte všetky možné slovesá s predponami a príponami k slovu "JEBAŤ": "dojebať, prejebať, zjebať a tak dál." .. To je všetko snáď
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
74 komentov
a mna ani tak nic nestve z tych fraz , jedine ked sa pouzivaju Q-cka a Sh "PoPisMenQuJeSh"...
@1 , @3 , typek , si zabil , kramy , respektive , cirka , ked niekto pouziva anglicke vyrazy v slovencine , ked niekto hovori narecim .
nemám rád ,,xi xi,, je to maximálne odpudivé a v podstate nemám rád všeobecne slangové výrazy prevzaté väčšinou s komunity ,,hip-hop,, alebo príliš veľa prevzatých slov z iného jazyka v jednom rozhovore,
jednak tieto veci hovoria o inteligencii ale hlavne o slovnej zásobe človeka s ktorým komunikujem ...
Zabíjate všetci dorady lásočky cmuQy xi xi xi držte sa rakle trebalo by tu tošku popísmeQovať s nejakou jebačQou.
PS: Díky Broňa
To bude hotová spása, ked mi skončí semester.
možno
ta
jako
a Léma.
si zabil
no
@majajaj noo to je fakt fuuuj
@sweetstar ja hovorim Hrište ale to ja preto lebo som zahorak inak to hovorit proste nemozem
Menzes
Mrte
@hnisavica ty asi nechodis na zumbu ze?
,, nie, musím hrať počítač "
zabiť...
A ešte ma irituje, keď ľudia nevedia vo vete dobre použiť (alebo vôbec použiť) keby. Hovoria to niektorí tak divno, ale teraz mi nevie napadnúť žiadna citácia, ale spomeniem si, raz.