@eraser kolkkoo ? len ja som zatazeny na stuple a stopade enmam na sluchatka este aj tieto si financujem z penazi z brigady ktora uz neni cize drhais enai nehrozia ...
@matuliq12 lebo ked som si kupil lacnejsie tka s ami dos*ali, takze is kupim tieto lebo kupovat si uz tretie patnasteurove to yb som zachvilu paltil este viac...
@frez kámo, si na omyle moje bejbys ma stáli pekných pár rokov odriekania a neustáleho sporenia proste je to moje hobby... a teraz už aj pracovný nástroj
nwm ja nesjom na taketo veci mam sluchattka obycajne lacne za nejakych 200 korun k pc , a k mobilu normalne co tam boli ,, nemam rad tieto nove je to hrozne nepohodlne najlepsia je klasika take normalne gulate s vatou bud co sa davaju do usi alebo okolo hlavy no ale proste take klasicke nie tie co su teraz napr aj v tomto fore
@eraser dôvod prečo ja som za ne nedal toľko: nie je to moja práca ako u teba u mňa je hudba iba droga
@torpedo ? v com su tietoé ine ? k hudobnym nokiam si tiez mal stuple ja som si kupil uplne normálne lacne stuple dvakráát a dvakrat mi prestali fungovat a to ze nereklamovatelne... takze by som tym to sposobom do toho investoval pomaly viac, plus tieto sluchatka mam sitotu ze mi vydrzai minimálne dalsie dva roky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
» www.sluchatka.net/klipsch-image-s...
Moja báseň patrí mne.
Je ako čerstvý chlieb.
Sám som ho upiekol.
Je ako môj syn.
Deň keď sa narodil.
Smial som sa pri jej písaní.
Tlieskal som rukami.
Zastavím čudákov.
Ukážem im svoju báseň.
Pretože sa z nej teším.
Pretože je moja.
@torpedo ? v com su tietoé ine ? k hudobnym nokiam si tiez mal stuple ja som si kupil uplne normálne lacne stuple dvakráát a dvakrat mi prestali fungovat a to ze nereklamovatelne... takze by som tym to sposobom do toho investoval pomaly viac, plus tieto sluchatka mam sitotu ze mi vydrzai minimálne dalsie dva roky
@plutvonozceakrivozubky ? vypadavaju ? ja mam nejake fest divné usi potom ci ?