Tenisky s dlhoročnou tradíciou a aj na to vyzerajúce meno s päťcípu hviezdou, podpisom Chucka Taylora a s nápisom Converse All Stars, určite nie číňany
Keď je teplo, tak tenisky. Keď je zima, tak ťažké boty, ktoré túto zimu plánujem už vymeniť za iné, predsa len chúdence moje, tá špica vyzerá na zaplakanie... a keď idem len zo psom pred dom, tak moje pár ročné neuveriteľne deravé plátenky,ktoré sú tak vychodené, že sa obúvajú ako šlapky
@black_soul , ešte to tak, umývať boty a nabíjať foťák
Tak trochu lodičky na plnom podpätku, okrúhla špička, remienok nad členkom.
Čierne s akýmisi vybíjanými hovadinam, prackami atď..V podstate veľmi elegantné topánky, ale majú na ľudí asi taký efekt ako dvojkilová reťaz alebo ostnatý obojok
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
ale inak aj normálne číny
takže botasky,žabky,všetko čo je bez podpätku.
vo vysokých topánkach a sandálikoch ma uvidíte ťažko,všade idem rýchlim krokom,často na vlak utekám a nebudem zo seba robiť Barbie za každú cenu...
lodičky sa mi tiež veľmi páčia,len ma z nich bolia nohy.balerínky som kedysi milovala,teraz ich nenávidím
Tak trochu lodičky na plnom podpätku, okrúhla špička, remienok nad členkom.
Čierne s akýmisi vybíjanými hovadinam, prackami atď..V podstate veľmi elegantné topánky, ale majú na ľudí asi taký efekt ako dvojkilová reťaz alebo ostnatý obojok