som v Prahe ale viem si predstaviť zit aj v Budapešti, Viedni, v Zürichu, Berlíne, Mníchove, Drazdanoch, Amsterdame, Edinburghu, Aberdeen ci niekde v Severských krajinách ... uvidim sama kde ma zaveje, keby niet jazykových ci financnych bariér tak aj študujem niekde uplne inde
lebo som zvyknuty na toi mesto (aj ked je pravda ze v poslednej dobe to tam ide dole vodou co sa krcmovej kultury tyka...) a nemam rad velke mesta a toto je trak akurat
neviem prečo by som mal tak vyberať. Už nevyberám podľa mesta, ale miesta, každé mesto má lepšie časti, ale ktovie či sa k nim dostanem. Až budem bohatý, vytvorím si vlastné mesto @jantebont
Som v BA spokojna a mam to tu rada Ale keby som si z ponuky mala vybrat...tak som dala Prahu. Paci sa mi tam..pamiatky architektura, umelecke vyzitie, ulicky kaviarnicky krcmicky, celkova atmosfera atd..
mesta v južnej Amerike alebo strednej Amerike, to by bolo niečo pre mna a nie hentie " odpadkami zahadzane upršané sprachnivene predražené picoviny " .
Lebo Praha ponúka oveľa vačšie výhody ako nejaké Slovensko.
A aj preto lebo cudzími jazykmi, okrem češtiny neviem tak dobre. (ako viem aj po anglicky, ale nie, že by som bol pripravený žiť v zahraničí.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
celkove ale mimo Európu ma to neláka.
košice, pretože tu som už teraz...
Belize. Lebo.
A aj preto lebo cudzími jazykmi, okrem češtiny neviem tak dobre. (ako viem aj po anglicky, ale nie, že by som bol pripravený žiť v zahraničí.