@4@5@6@7@8@9 to je myslim ze jasne, tipujem ze ani kosice tam niesu z podobneho dovodu, pretoze autor chce zistit pomery v mestach ktore su na podobnej urovni co sa poctu obyvatelov tyka
@tomias tak ono neviem ci si to uvedomujes ale kultura nie su len nakupne centra v BA mas najviac divadiel, kin, muzei, tiez roznorodejsie moznosti nocneho zivota, ...lasertag
Zil som uz kade tade, ale co sa tyka prace, zivotnej urovne a kulturneho vyzitia lepsie mesto ako Bratislava nie je... Jedine co mi vadi, ze je to tu samy bezdak...
žilina ? ak človeku stačí zarábať 2 eurá na hodinu nech sa páči Je tu viac možností ako peniaze utratiť ako ich zarobiť to je fakt takže kto považuje nakupovanie ako volný čas tak može byť a čo sa týka kultúry myslím si, že banská bystrica a nitra sú na tom lepšie
@arwen666 a aky koncert? Mas na mysli nejakych sfetovanych punkerov v pekarni? mimochodom tusim pred 2 tyzdnami piatok som bol v pekarni okolo 11tej a tancoval tam jeden clovek to bolo kultury
tak punku mame dost aj u nas a nepovazujem to za kulturu a vzhladom na to ze punk bzva v terchovej preto si nemyslim ze tam je viac kultury... Boli v nitre marduk, samsara, combichrist, mortiis a vlastne kazdu chvilu tam nieco je....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
tupelo
@10tka tiez si to myslim..a mne ba,ci ke ani na um neprisli...
a v ba kultura? 100 nakupnych centier ,to je teda riadna kultura
No nejako sa mi to nezdá ... Minimálne nezamestnanosť bude z vymenovaných nižšia aspoň v Žiline a Trnave.
A o iných objektívnych údajoch nemám šajnu.
??
tak punku mame dost aj u nas a nepovazujem to za kulturu a vzhladom na to ze punk bzva v terchovej preto si nemyslim ze tam je viac kultury... Boli v nitre marduk, samsara, combichrist, mortiis a vlastne kazdu chvilu tam nieco je....