@pubertslatinocelny Z čoho? Netreba v tom moc hľadať zmysel, to bol len taký môj malý chvíľkový divný nápad táto anketa Ak máš nejaké rozmedzie svojej optimálnej teploty, stačí len vyznačiť všetko, čo spadá do tej množiny
@azizi ano, akoze anketa je super, z nej nie som zmateny
len zo svojho zivota - volakedy by som povedal ze 25-30 mam najradsej, ale odstahovali sme sa do inej krajiny a tu sa mi zda, ze aj 18 je uplne teplo - a ak je 25, tak mi to pride uz horuco az moc. Ale boli sme na SVK na dva tyzdne nedavno a aj tam sa mi zdalo byt volako teplejsie (oproti tomu, kolko stupnov malo byt), takze vlastne asi neviem to vycislit
z toho som zmateny
Každá teplota pod 30 stupňov je dobrá... A zase mrazy tiež nie sú bohviečo... ale lepšie ako teplo... celkovo sme strašne neprispôsobivý druh v ohlade na teplotu prostredia... Trochu sa zmení podnebie a začneme umierať jeden po druhom. Na inej planéte by sme neprežili.
pričom ale závisí od ročného obdobia a zvyšných faktorov
Aj 30 vie byť v lete fajn, ak je pod mrakom a fúka vietor
a zas nižšie teploty sú príjemné, ak sú v patričnom ročnom období a (hlavne pri tých ozaj nižších teplotách) nefúka a svieti slnko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
len zo svojho zivota - volakedy by som povedal ze 25-30 mam najradsej, ale odstahovali sme sa do inej krajiny a tu sa mi zda, ze aj 18 je uplne teplo - a ak je 25, tak mi to pride uz horuco az moc. Ale boli sme na SVK na dva tyzdne nedavno a aj tam sa mi zdalo byt volako teplejsie (oproti tomu, kolko stupnov malo byt), takze vlastne asi neviem to vycislit
z toho som zmateny
Aj 30 vie byť v lete fajn, ak je pod mrakom a fúka vietor
a zas nižšie teploty sú príjemné, ak sú v patričnom ročnom období a (hlavne pri tých ozaj nižších teplotách) nefúka a svieti slnko