ja najviac neznášam keď niekto opakuje po druhých a absolutne nemá vlastný názor.... veď ako sa vraví : narodili sme sa ako originály tak prečo zomrieť ako kópie...
nemôžem hlasovať len za jednu vec, ale keby mám vybrať také najhlavnejšie, tak určite by to bola faloš, pretvárka, klamstvo, namyslenosť a pokrytectvo....
Lahostajnost si skrtam. Neprekaza mi absolutne lebo co si clovek nespravi sam to aj tak nema.....
Hlupost mi neublizi o nic viac ako lahostajnost. lebo sa na nikoho nespolieham.....
Klamstvo tak isto skrtam.... neexistuje clovek ktory neklame.....
Sebectvo ma absolutne netrapi , zijem tak aby som od nikoho nic nepotreboval....
Po prvom kole nam teda ostava: pokrytectvo, namyslenost,opakovanie, vtieranie, falos a pretvarovanie
1. skupina ktora spolu suvisi: Pokrytectvo = vtieranie
2. falos= pretvarovanie
3. opakovanie
4. namyslenost
Zo zvysku ma neuveritelne serie namyslenost pac je to jedina vec s ktorou si v zivote neviem dat rady.... Ak niekto so mnou jedna povysenecky dost ma to vie vykolajit pretoze ja sa vzdy snazim jednat korektne a k veci..... Ale tak pomaly sa to ucim tak povediac "" sprdnut"".
Nič proti, ale keď niekto napíše "ja najviac neznášam keď niekto opakuje po druhých a absolutne nemá vlastný názor" a hneď za to opakuje názor niekoho iného "veď ako sa vraví : narodili sme sa ako originály tak prečo zomrieť ako kópie", tak si tým trochu protirečí
Namyslenost a sebectvo mi vobec neprekazaju, sam som taky. Vtieranie v ramci normy mi tiez nevadi, kedze niekedy je nevyhnutne. No najviac zo vsetkeho nemam rad ludsku hlupost a zavist.
vsetko podla toho, ze az ako daleko to zachadza.. ale pri kazdych sa to vacsinou da celkom vydrzat, aj ked pretvarku fakt ze nemusim nech je clovek sam sebou..!
Neznášam "slušnáckosť" - keď dotyčný nie je slušný z presvedčenia, ale je to nekonfliktná, priateľská, tichá kopa rezancov bez názoru, čo sa bude skrúcať okolo každej vidličky, aby vyhovela ostatným a náhodou si niekoho proti sebe nepoštvala.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
Hlupost mi neublizi o nic viac ako lahostajnost. lebo sa na nikoho nespolieham.....
Klamstvo tak isto skrtam.... neexistuje clovek ktory neklame.....
Sebectvo ma absolutne netrapi , zijem tak aby som od nikoho nic nepotreboval....
Po prvom kole nam teda ostava: pokrytectvo, namyslenost,opakovanie, vtieranie, falos a pretvarovanie
1. skupina ktora spolu suvisi: Pokrytectvo = vtieranie
2. falos= pretvarovanie
3. opakovanie
4. namyslenost
Zo zvysku ma neuveritelne serie namyslenost pac je to jedina vec s ktorou si v zivote neviem dat rady.... Ak niekto so mnou jedna povysenecky dost ma to vie vykolajit pretoze ja sa vzdy snazim jednat korektne a k veci..... Ale tak pomaly sa to ucim tak povediac "" sprdnut"".
Nič proti, ale keď niekto napíše "ja najviac neznášam keď niekto opakuje po druhých a absolutne nemá vlastný názor" a hneď za to opakuje názor niekoho iného "veď ako sa vraví : narodili sme sa ako originály tak prečo zomrieť ako kópie", tak si tým trochu protirečí
Prišiel som ťa zachraňovať pred sebou samou
oboje =P
a hlupost mi nevadi, lebo aj ja som glupy
Neznášam "slušnáckosť" - keď dotyčný nie je slušný z presvedčenia, ale je to nekonfliktná, priateľská, tichá kopa rezancov bez názoru, čo sa bude skrúcať okolo každej vidličky, aby vyhovela ostatným a náhodou si niekoho proti sebe nepoštvala.