Mne ukradli kľúče z tašky v jedálni, keď som mala asi 7, bola som na školskom obede a tašku som mala pod vesiakmi, stratila sa mi aj peňaženka s peniazmi, platobná karta v bankomate (bola mi vrátená), mobil, keď som venčila psíka mi vypadol z vrecka a milé dve tety psickarky zavolali mojej tete, lebo ma meno na A a bola prvá v zozname (potom som s tými tetami chodila občas venčiť a bola som im hrozne vdacna) a mončičák keď som mala 5 rokov...
penazenku som raz vytratil cestou z obchodu na sidlisku ked som mal asi 15, po kratkom case som sa tam vratil a nasiel som ju pohodenu v krikoch bez penazi, ale aspon nieco.
jednu nahradnu penazenku bez dokladov a mobil mi zobrali pri prepadnuti na ulici v riu a jeden mobil som stratil aj v autobuse, ked som bol opity a jeden mobil mi ukradli, ked som si, zase opity, zabudol ruksak na nastupisti na stanici (a mobil bol v nom) a ked som sa o dve hodindy vratil, ruksak tam stale bol ale mobil nie (nevadi, bol firemny )
platobnu kartu som nestratil, ale raz mi ju zhltol bankomat v mexiku a uz som sa k nej nedostal
a ked sa spomina aj hracka, tak ano, raz sme s bratom stratili legoveho panacika niekde v polnohospodarskom ucilisti, ked som mal asi tri roky
No nebyť toho dobrého človeka, čo sa mi po 3 dňoch ozval od straty ruksaku s dokladmi, kľúčmi a aj navigáciou do auta, ktorú som nechal po veľmi stresujúcom, hektickom a náročnom dni pri ľavom prednom kolese ako sme odchádzali s kamarátmi do obchodu, že som ho ani v spätnom nevidel, tak som mohol utrpieť dosť veľkú stratu, ktorá by ma jednoznačne mrzela. Musel som si však aj po tom nájdení ísť dať spraviť nový občiansky aj bankomatovú kartu, lebo už som neveril, že mi tú tašku aj niekto kompletnú vráti. Ale stále to bolo menej, ako stratiť celý obsah ruksaku. Dobrý ľudia ešte existujú, ale nedúfal som a bol som z toho dosť nešťastný. Ešte mi teda ani nič také neukradli. Dávam si 2x viac pozor na veci a už radšej nechodím nikde, keď som unavený, že by som mohol niekde niečo zabudnúť.
Na jarmoku mi cigánky ukradli mobil z ruksaku, taký chlapík za mnou prišiel, že ma „hentie“ asi okradli, tak som za nimi došla, opýtala sa: „Neukradli ste mi náhodou mobil?“, a na to mi ho jedna z nich bez slov vrátila. Sranda no. Ešte som ho raz nechala v autobuse, zdvihol mi to po nejakom čase šofér, potom, čo sa dostal na konečnú, som si preňho išla a dala mu čokoládu. Inak nič.
mobil na stanici v kieve (spal som na zemi a mobil som mal pri ruke, zasluzil som si to ) a potom o par hodin na to penazenku z vlaku bratislava - praha mal som ju v taske nad sebou, vdaka bohu ze tam nic v nej nebolo a ze dotycna osoba tu moju prazdnu penazenku so vsetkymi dokladmi a kartami vyhodila do najblizsieho kosa na wc v tom vlaku uplne by bolo stacilo ak by sla do ineho vozna mi ju vyhodit alebo ju vyhodila z okna a dost by sa mi vsetko skomplikovalo
v autobuse, keď som si kúpila lístok, tak som si vložila peňaženku do tašky, ale asi nejako nešťastne, že mi hneď vypadla, a potom keď som sedela po čase za mnou došiel taký chalan a podal mi ju, že vyzerá, že je moja kks, hrozne som mu vďačná, odvtedy si veľmi dávam pozor, či tú peňaženku naozaj položím dobre do tašky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
A keď som odrecitovala všetko čo som v nej mala, vrátili mi ju
jednu nahradnu penazenku bez dokladov a mobil mi zobrali pri prepadnuti na ulici v riu a jeden mobil som stratil aj v autobuse, ked som bol opity a jeden mobil mi ukradli, ked som si, zase opity, zabudol ruksak na nastupisti na stanici (a mobil bol v nom) a ked som sa o dve hodindy vratil, ruksak tam stale bol ale mobil nie (nevadi, bol firemny )
platobnu kartu som nestratil, ale raz mi ju zhltol bankomat v mexiku a uz som sa k nej nedostal
a ked sa spomina aj hracka, tak ano, raz sme s bratom stratili legoveho panacika niekde v polnohospodarskom ucilisti, ked som mal asi tri roky