neznasam vyprazanu zeleninu, raz som nasla v kuchyni nieco co vyzeralo ako maso a ked som do toho kusla zistila som ze to bol vyprazany baklazan..fuj fuj fuj... a z uvedenych mam rada hriby, ryby zjem len niekedy, ostatne je
karfiol zjem, zvyšok ani keby ma k tomu nútili s nožom na krku... mama hovorí, že moje stravovanie je choré, ale ja za to nemôžem, že mi nič nechutí rožky 4ever!
Ja som zvykla byť v jedle strašne prieberčivá Nemala som rada polievky, všetky do jednej (čo mi doteraz vlastne trochu aj ostalo), prívarky, veľa druhov zeleniny... Potom som prestala jesť mäso a zrazu mi všetko, čo to mäso neobsahovalo, postupne zachutilo, lebo som pomaly nemala čo jesť
ten prívarok z zelenej fazule som ešte nejedol, ale ostatné sú úplne chutné jedlá hríby, ryby, karfiol, špenát, tekvicový prívarok..MŇAAM!! už začínam slintať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
77 komentov
V poradí tieto:
Karfiol
tekvicový prívarok
špenát
pečienka
Ostatné sa dajú
Ale hríby milujem
Mám z toho rada iba hríby a ryby
lečo a tekvicový prívarok neobľubujem, ale vybrať si medzi tými dvoma, zjem lečo.
Zvyšok mi chutí
všetko ostatné by som dokázala zjesť
Ale srdce je lepšie a raz som mala myslím že žalúdok a tiež to bolo fajn
srdce, pečeň, žalúdok, obličky, pľúcka a ani mozog nie je zlý
ľudí jesť nezvyknem
škoda ?
fuuuuuuuj...
Ja toto neriešim.