@narazuvzdornaa O____O tretie su jak keby som dosiel do rumunskej nemocnice, zo stoliciek v cakarni vytrhal calunenie a najal si decko po obrne nech mi z neho usije boty
hento je neskutocne nechutna farba v kombinacii s tym materialom (a aj bez neho)
@steffkaaa ze ked nasporis ? ... hej tu da ocko vreckove tu mamka, tu babka da dajaky cash ... jasne, heje hej poznam .... by si celkom iny pohlad na to mala keby si si tych 130 e musela zarobit ..... ale tak tvoja vec ... neznasam tuto spolocnost vymrdanu konzumno materialisticku .... inac, mne osobne sa nepacia ani jedne, ale to asi bude tym, ze k takemu typu bot mam vrodenu averziu, vyber si podla seba
ps, dievca, ktore napise schpnÝ a nie schopní si podla mna nezasluzi boty za 130 ... to len tak na okraj, a nie, nejdem ta jebat za pravopis, ale N mn c je fakt zaklad
@rothschild ja vreckové nedostávam..ale to že si v živote raz chcem kúpiť drahšie topánky od 30€ neznamená že sme bohatý. A od babky som dostala naposledy peniaze na moje narodky a to tiež len 10 €. Ale jedno ja sa na tom nebudem hádať.
@rothschild "dievca, ktore napise schpnÝ a nie schopní si podla mna nezasluzi boty za 130" súhlasim
kúp si lepšie za takú cenu máš dve botasky a navyše kvalitnejšie ale tvoj nazor ja si napriklad tiež "zarábam" takým spôsob... za jednotku 10 korún a potom na konci roka si kúpim tie na turistiku ich ale sa teším na nové vibramy
čo ja viem, sú všetky na grc a aj tak to skončí len pri tom, že si budeš pozerať na internete obrázky. alebo si kúpiš nejaké kúlové, ktoré sa ti po pár mesiacoch nebudú páčiť a o 3 roky sa na sebe budeš smiať a ľutovať vyhodené peniaze. chápem investíciu do niečoho dlhodobého, ale topánky.. vážne? a môžu vyzerať jak riť ale keď sú za 130 eur tak ich chceš?
prosím, aj keď to bude hipsterstvo, nech už sem príde myšlienka toho, že ten čo má veci zo sekáča za euro je väčší pán jak títo "swaggeri" 13 roční
@24 o____o začínam byť seriózne zaujatá voči jedincom v rozpätí 15-25 rokov, ktorí sa práve osamostatnili od rodičov, a zastávajú názor, že každý, kto si v osemnástich nezarába na všetky svoje výdavky, nesporí na dom a neživí svojich rodičov, je úbohá príživnícka socka a nemá nárok na absolútne žiadny spotrebný tovar o__O
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
hento je neskutocne nechutna farba v kombinacii s tym materialom (a aj bez neho)
ale inak tretie podla mna...
za botasky by som nedal viac než 50 eur a za sto eur si kupujem na turistiku ale to je äplne iná kvalita a viem že sa mi to oplatí ale toto
ps, dievca, ktore napise schpnÝ a nie schopní si podla mna nezasluzi boty za 130 ... to len tak na okraj, a nie, nejdem ta jebat za pravopis, ale N mn c je fakt zaklad
kúp si lepšie za takú cenu máš dve botasky a navyše kvalitnejšie ale tvoj nazor ja si napriklad tiež "zarábam" takým spôsob... za jednotku 10 korún a potom na konci roka si kúpim tie na turistiku ich ale sa teším na nové vibramy
a sú aj tak všetky také..kolotočárske
škaredšie
tretie sa dajú..
inak..vážne ?? vážne ???
prosím, aj keď to bude hipsterstvo, nech už sem príde myšlienka toho, že ten čo má veci zo sekáča za euro je väčší pán jak títo "swaggeri" 13 roční