a este kurt cobain .. mozno si poviete ze otrepane abo co ale podla mna to bol skvely hudobnik aj ked neharal nic take zavratne tazke ... ale myslim ze v hudbe toho dokazal vela
momentálne si strašne vážim Davea Grohla z Foo fighters.
Hral na bicie v Nirvane a v queens of the stone age a hrá na gitaru a spieva....prvý album foo fighters nahral uplne sám, takže asi hrá aj na basu aj tak......
no a inak je to fakt ťažké lebo sio ich vážim omnoho viac
Thom Yorke z Radiohead, pretože je to originálny multiinštrumentalista, Jonki zo Sigur Rós, pretože hrá na gitaru sláčikom (viem, takých je viac, ale jeho hra ma dostáva) a Damon Albarn... lebo proste ho žerem od vždy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Ak sa bavíme o hudbe ako takej...tak Robo Grigorov...všestranný umelec...prešiel niekoľkými skupinami...hrá aj na klávesy, klavír, gitaru...
Potom Mike Shinoda z Linkin Park...on je takisto všestranný umelec...spravil si sám album..a myslím si že je veľkým prínosom pre Linkin Park...
A zo Slovákov ešte Oskar Rosza...Henry Toth..
...a mnohí ďalší...
Ale hej, Kea ma pravdu, najtazsia otazka...
Ťažko povedať, Dežo Ursiny? Marián Varga? Gilmoure? Gillan?... neviem
ti jebe????
potom taký Mike Portnoy z Dream Theater - bubeník a myslím že aj hlavný motor skupiny
pak napr Miles Davis - to je taký trubkár...
no a ešte mi napadá Garm čo je jeden dosť dobrý Nórsky spevák ktorý sa nebojí experimentovania...
Hral na bicie v Nirvane a v queens of the stone age a hrá na gitaru a spieva....prvý album foo fighters nahral uplne sám, takže asi hrá aj na basu aj tak......
no a inak je to fakt ťažké lebo sio ich vážim omnoho viac
potom kerry king a jeff hanneman. hrajú neotrepane, psycho a sú originálny
mike portnoy, petrucci...
sakra ale takto skoro ráno vyberať oblúbeného hudobníka... veľmi ťažko