JE ICH MNOHO A VSETCI SU NATOM NAJVISSIOM STUPNI VITAZOV,PRETOZE ICH SLAVA SPOCIVA VTOM.ZE SVOJIMI CINNMI CI UZ BOLI SKUTOCNE,ALEBO ICH HISTORIA UVIEDLA NA MIERU BAJI. VSETCI PREKONALI NADLUDSKU SILU...ICH CINY NAS INSPIRUJU PO STAROCIA,SU NASOU HVIEZDOU V KROKU VPRED ZA DOBRO ,LASKU A SPRAVODLIVOST...ICH CINY A ODVAHA NAS BUDU INSPIROVAT AZ DO MONCA NASHO BYTIA,PRETO SU NASIMI HRDINAMI...MNE SRDCU NAJBLIZSIE JE ACHILLES,PRETOZE PRI POHLADE NA JEHO JEDINECNU ODVAHU A NEPORAZITELNOST,BOL OCHOTNY VZDAT SA PRE LASKU K BLIZNEJ OSOBE TOHO PRECO BOL STVORENY :SLAVU,NEPORAZITELNOST A ODVAHU...NAHLA SMRT JEHO PRIATELA PATROKLA HO VRATILA SPET NA CESTU KTORA MU BOLA DANNA A TA SA MU NAKONIEC STALA AJ OSUDNOU....BAJE O UDATNYCH HRDINOCH SME SI PRETVORILI PRE NASU OSOBNU VNUTORNU SILU,PRETOZE NAM POMAHAJU PO TISICROCIA PREKONAVAT AJ TIE NAJTAHZSIE CIELE....SU NASIMI HRDINAMI A MI MAME STALE ODHODLANOST KRACAT ZA NASIMI SNAMI BEZ KTORYCH BY SME NEBOLI TAM KDE STALE CLOVEK JE!AZ SA RAZ CLOVEK HLBOKO POTUPY A PRESTANE MAT NA PRVOM MIESTE DOBRO ,POKORU,LASKU A NADEJ TAK SNOU VIMRU AJ NASI HRDINOVIA A CLOVEK STRATI TO NAJCENEJSIE::SLOBODU...DAKUJEM....Tomas Jankola...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Silny, mudry, zabil Herkula
hmmm... čo sa týka môjho vierovyznania, verím starogréckemu náboženstvu (čiže gréckej mytológii), takže sú mi sympatickí všetci hrdinovia a bohovia
ale tak ak mám vybrať najobľúbenejších tak asi... Perseus a z bohov Aténa
Herkules a Hades