@smajdalf no ďakujem pekne hlavná vec, že som zhučaná, keď to napíšem zle...a keď sa ospravedlním, tak je to pi*ovina... super...gratulujem..nasral si ma riadne...
Niečo iné - vy, čo som vás netagla a teraz mi rad radom chodíte po rozume, tak nadávajte zakladateľovi, že dal takéto pravidlá...a aj tak, keby zas niekoho omylom zabudnem, mala by som výčitky svedomia
@tomas jak už tu písali viacerí, dík aj tebe, žes to tu vymyslel
Tvoja otázka je asi zložitejšia, než samotná pointa, hoci by sa v tom dali hľadať aj hlbšie skryté obrazy nášho vzťahu, ale myslím si, že minimálne to podstatné si určite pochopila
@nietimekki a čo ti spravili? Nesúď Boha podľa ľudí, ľudia tí sú omylní. Ale nemyslím si že by ti ktokoľvek z predstavených cirkvi chcel ublížiť
@petushiq18 mne tu zasa vadia komentáre, ktoré všade rozoberajú pohlavný styk a komentáre, ktoré sú vulgárne. Ale neodsudzujem za to ľudí. Tebe myslím vadí len to, že píšem niečo pozitívne o bohu
@pastor1 vitaj v 21. storočí,kedy už 10 ročné deti nadávajú... (ach) a nie,mne je jedno čo si tu o bohovy píšeš. len mi proste vadí že sa s každým hádaš a snažíš sa ho presvedčiť,že si všemocný a že boh vie čo robí...prosím ťa,fakt neviem o čo ti ide ale takýmto prístupom nepresvečíš ostatných o tom,čo hovoríš...je to každého jeho vec,čo si myslí,alebo nie?
@marleymt to fake mi tam pripisuje stále admin ako mi aj neustále maže môj avatar. Niekoľkokrát som mu za to písal, stále na mňa nereaguje. Preto som si zmenil webku tak, aby nebolo vidno čo tam mám napísané. Vybabral som s adminom a nikto nevidí to FAKE čo tam on dopisuje. Preto som sem aj začal menej chodiť. Nevie čo si tým admin dokazuje...
@petushiq18 nikde sa nesnažím dokazovať že som všemocný. Od toho mám skutočne nesmierne ďaleko a všemohúcnosť prislúcha len jedinej bytosti
@marleymt neviem či nemá nič iné na práci, alebo mu len vadí každý, kto sa pozitívne stavia k Bohu, ale robí to. Nechcem si tu zakladať ďalší nick, za prvé si myslím že je to len dočasné riešenie a tiež mi jeden nick stačí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
115 komentov
- prepáč @ Dee99
- mám ťa rád / rada @ Dee99 , @ Dejvidoo ,
- hybaj niekam @ schizoofrenik
- skap @ tá botička či čo
- s tebou nikdy nie je nuda @ Laurikaaa
- nezabudni, na mňa @ antifunebracka
milujem ťa @ dee99
- prepáč: @eka88 za neposlaný list a za to, že tieto pravidlá nedovoľujú označiť Ťa aj pre iné kategórie (nie, nie je to "skap" a "hybaj niekam" )..)
- mám ťa rád / rada: @snehovavlocka
- hybaj niekam: @piotra (konkrétne nalepiť obálku pod kôš alebo zistiť, ako to je s mestskou knižnicou)
- s tebou nikdy nie je nuda: @pomponchan (birdzáčka na polovičný úväzok)
- nezabudni nič na štátnice!: @bizbilio
- niečo iné: @elemia
- prepáč: @spaghettinkaa
- mám ťa rada: @nietimekki
- hybaj niekam: @lowell
- skap: @petushqa18
- s tebou nikdy nie je nuda: @janusiq18
- nezabudni, na 20.8 : @domino362
- serieš ma, vieš o tom?: @youngchemist (za to,že si taká pekná
- nepovinné: milujem ťa : on vie,koho myslím
- prepáč @chingula že som si nikdy nebola istá, či si žena
- aj keď si myslíš, že nie, ale mám ťa rada @ouch
- s tebou nikdy nie je nuda @walrus
- @billiejean nezabudni, na moju kúpeľňovú párty... a vlastne, naopak, zabudni!!
- @mielikki serieš ma, vieš o tom?
niečo iné - @ouch , poď so mnou rebelovať, označím ťa aj inde )
- prepáč @smajdalf (za to, že mu stále kazím nick)
- mám ťa rád / rada @vast , @sugy1 a milión ďalších ľudí
- hybaj niekam @lochnessko (musím ho dostať na východ)
- skap NIKOMU
- s tebou nikdy nie je nuda NIKOMU
- nezabudni, na...to, že som tvoja dcéra @arcadefire
- serieš ma, vieš o tom? @vsetkynikyobsadenedoboha lebo mi nepovedal, že ide RFP a ja trčím v blbej "robote"!
- niečo iné...mám rada Birdz, no niekedy mi vie liezť na nervy...no dal mi viac, ako mi vzal, čiže..ďakujem @tomas
- nepovinné: milujem ťa @flyingislife
prepáč - @bebekex
mám ťa rád - @petushiq18
hybaj niekam - @kosmiklove
skap - @matkatereza @pastor1
stebou nikdy nie je nuda - @chingula
serieś ma vieš o tom? - @lawey
@mishenka09
takže kedy? budúci týždeň?
hen, v @24 a @25 mi ukazuje Kurta O_o
only at Birdz
@hereiam prepáč, že ešte stále nemám tú poviedku hanbím sa
@soraya mám ťa rada, sestrička
@frenkie477 hybaj niekam, a ty tiež, @daddy
(tam som dala 2 a sem nedám nikoho, lebo skapať neprajem nikomu )
- @demonica13 s tebou fakt nikdy nie je nuda, len už musíme niečo napísať, Rohatý
- @angel... nezabudni na to, čo je v živote dôležité
- @pastor1 serieš ma, vieš o tom?
Niečo iné - vy, čo som vás netagla a teraz mi rad radom chodíte po rozume, tak nadávajte zakladateľovi, že dal takéto pravidlá...a aj tak, keby zas niekoho omylom zabudnem, mala by som výčitky svedomia
@tomas jak už tu písali viacerí, dík aj tebe, žes to tu vymyslel
A na záver, ja som si nemohla pomôcť
@vsetkymenaboliobsadene Milujem ťa, Micky
to je hajzel
prepáč @midnightlady že som ťa nespoznal skôr
mám ťa rád / rada @ni vedia
hybaj niekam @fake
skap - @ni k
s tebou nikdy nie je nuda @momoglamorous @patricino @luthien , Maťo, Lukáš, Kubo,
nezabudni, na...(doplň podľa potreby) @bebekex
serieš ma, vieš o tom? @lawey že je taká fun! a púšťa potichu music z mobilu
@husky vďaka stravné lístky prídu ani sa nenazdáš
a tagujem @ladyfox (nech nie je naštvaná
@kaysullivana7x
patrí ďakujem i prepáč zároveň :/
- prepáč liluska neviem za co
- mám ťa rád
- hybaj niekam luo
- skap deges
- s tebou nikdy nie je nuda
- nezabudni, na...toaletak
- serieš ma, vieš o tom? hej aj ty mna @nathalicatko
- niečo iné
@marleymt áno ja tiež...hm?? si nechcela napísať áno ty tiež len som ťa zabudla tagnúť ?
@lawey šikulka disappointed:hehe)
prepac-
mam ta rad - hm
hybaj niekam - @klaudiqaaa
skap - @louis , @sswarrior
s tebou nikdy nie je nuda - @heatrow ,
nezabudni na kondom - @side3
series ma - louis , sswarrior
- mám ťa rád / rada - @vampiresister666
- hybaj niekam - @moniqa13 ( to máš za tu pohodu )
- skap - @louis
- s tebou nikdy nie je nuda - @mm47
- nezabudni, na deň u mňa - @smajdalf
- mám ťa rád @tinuska569
- hybaj niekam @lem0n
- skap @jozo
- s tebou nikdy nie je nuda @euba
- nezabudni na trolla 2 @marleymt
@vsetkynikyobsadenedoboha aké je pekné to sranie sa navzájom
@nietimekki ďakujem
a osobitný tag pre teba, ako naj birdz bratranca!
a ja dám len tých čo mám rád, ostatné kašlem zvysoka! @anzu @bizbilio @gretushka @murcatko @popolcek @nathalicatko @thiness @stenatko @marleymt @ouch @indiemichelle @dejvido @youngchemist @sibbonah
(a trochu zahanbená, lebo ja som ťa nespomenula... )
to je super
aj ty si super
-mam vas rada a dakujem:
@18miki18 , @flussica
-dakujem (svojim sposobom):
@antifunebracka
-mam vas rada:
@sugy1 a @stenatko .
@marleymt máš k tomu aj nejaký dôvod? Alebo to berieš tak ako dosť ľudí dnes, že treba niekoho neznášať i bez udania dôvodu?
@petushiq18 mne tu zasa vadia komentáre, ktoré všade rozoberajú pohlavný styk a komentáre, ktoré sú vulgárne. Ale neodsudzujem za to ľudí. Tebe myslím vadí len to, že píšem niečo pozitívne o bohu
@petushiq18 nikde sa nesnažím dokazovať že som všemocný. Od toho mám skutočne nesmierne ďaleko a všemohúcnosť prislúcha len jedinej bytosti
...sa prihlás z iného nicku, ni?