samozrejme, že dac ale ne, tak vždy sa dobre zasmejem, keď sa pozerám na umiestnenie Košíc v tabuľke .. ja náš futbal veľmi nemusím. teda až na reprezentáciu, ich futbal sa mi viac páči
@okyokyoky Aha čiže keď včera trebárs hral AS Trenčín ( ) s Bernolákovom tak to vlastne neskončilo 6:0, to je manipulácia, v skutočnosti to bolo 0:0 lebo obidva kluby sú slovenské a "Slováci nevyhrajú žiaden zápas ani za 10000000 rokov?" Či jak tomu mám rozumieť?
Nebolo by na škodu si niekedy najprv pozrieť o čo ide v téme.. A aj ak hovoríš o reprezentácii tak ako prosím ťa tí "chuji," pojebanci vypatlanÍ" a "tí čo nevyhrajú žiaden zápas ani za 10000000 rokov" dokázali vyhrať nad Talianmi trebárs?
@aguri500 aj ja dufam v zachranu oboch, derby musi byt ..hej vy bez pivarnika to mate dobre, my este musime trpiet tych balkanskych skrachovancov...dufam aspon v remizku v sobotu a potom mame lahsi zreb, tak sa musime odlepit od spodku a nech vypadne DAC alebo Dubnica
@belzeboss bol som na oboch zapasoch 5:5 bola parada a taktiez s AS ste hrali velmi dobre v 1. minute dat gol parada a prvy krat som videl zaplneny stadion v cermeli
@aguri500 ja som chcel ist teraz do PO, ale asi nic z toh ..prazdna penazenka ...no v Cermeli bolo viackrat plno..ale vtedy naposledy..teraz na Leeds len vyse 2000..hanba...a hanba aj proti TT, navsteva slaba, ale teraz tych "Ultras" myslim..
@okyokyoky Ty retard, asi si nepamätáš ako si napísal že akýkoľvek slovenský klub nemôže vyhrať nad nijakým iným klubom, z čoho potom vyplýva že všetky zápasy medzi dvoma slovenskými klubmi asi podľa teba končia 0:0 alebo inou remízou To že ženy vyhrajú nad deckami neznamená že vedia hrať, ale vyhrať vyhrali..
A ak si tými deckami myslel Talianov tak je namieste istá skratka a to WTF? Nevyhrali náhodou roku pána 2006 majstrovstvá sveta?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
Nebolo by na škodu si niekedy najprv pozrieť o čo ide v téme.. A aj ak hovoríš o reprezentácii tak ako prosím ťa tí "chuji," pojebanci vypatlanÍ" a "tí čo nevyhrajú žiaden zápas ani za 10000000 rokov" dokázali vyhrať nad Talianmi trebárs?
@aguri500 tak to vyzera, ze sa v tejto sezone pobijeme o zostup
Dufam ze nie...snad sa konare i vranare zachrania mame konecne noveho trenera tak snad tatran ozije a v sobotu vas nabijeme
@mielikki Ty si z Maríkovej?
@belzeboss presne tak derby musi byt dufam ze vypadne DAC...
hups myslela som AS Trenčín
A ak si tými deckami myslel Talianov tak je namieste istá skratka a to WTF? Nevyhrali náhodou roku pána 2006 majstrovstvá sveta?