@delpurr no nwm kto je tu primitivnejsi. ci ja - diewca co ma 12 rokow a newie gramatiku alebo ty ze wraj 21 rocny chalan ktori sa cuduje ze mam nevyspele myslienky a ktori asi newie povedat to co chce inac ako nadawkami.
mozno ked vyrasties tak zistis ze gramatika nie je vsetko. ak sa ti zdaju byt moje nazory primitivne taaq smola. mne sa zdaju byt primitiwne zas twoje. na to ze mas 21...
@delpurr mas prawdu. je zbitocne rozpravat. wzdy opakujes to iste. ale na to co som napisala vyssie uz radcej nereagujes. ja taq pisem lebo taq pisat xcem. aq bi som nexcela taq pisem inak. a ano dodatocne ti gratulujem ze si bol schopni napisat jeden koment bez nadawky. dufam ze ta to welmi nebolelo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
LOVE4EVER!
A nezaložila si si ty náhodou nový nick?
tento mi je priam nesympatický.
btw. ja viem aj tvoj prvy nick -> monicka8888
Mne je to jedno ale najčastejšie používam . :p
@11 co mas proti tej ankete? ked sa ti nepaci taq nehlasuj a je to.
a...ehm...snáď ten nick nemyslíš môj
@15love4ever Asi som doteba , co mam robit ?
@mm47 smola ja uz niekoho mam xD
a uz netipuj aj taq to nebudes wediet
Nevies gramatiku, slovna zasoba je na plac, myslienky su nevyspele a k tomu vsetkemu pises ako diskojeb tot vse
mozno ked vyrasties tak zistis ze gramatika nie je vsetko. ak sa ti zdaju byt moje nazory primitivne taaq smola. mne sa zdaju byt primitiwne zas twoje. na to ze mas 21...
o ( )
(
(___)