ahojte, planujem si v najblizsich tydznoch kupit laptop. No rozhodujem sa medzi dvoma. Jeden je repasovany - IBM ThinkPad T40p a druhy je novsi - HP 530. No vaham medzi nimi a neviem sa rozhodnut, predsa len ma viac laka IBM i ked je starsi a treba do neh
HP sa dost kazia, respektivne viem o kopu reklamovanych.
Sestra je kazisvet, jeden notebook pokazila. A robi na notebooku iba bezne veci, nic extra. Chcel som jej povodne kupit nejaky novy ale dlho by jej nevydrzal. Kupil som je repasovany Thinkpad T40 a urobil som najlepsie ako som mohol. Ten notebook sa neda tak lahko znicit.
Ako uprimne, ak ti postacuje vykon IBM Thnikpad T40p tak nemas o com rozmyslat. To je stare klasicke super IBM. Tie nove Lenovo uz nie je ono.
Myslim, ze po precitani toho blogu fakt nemas nad cim uvazovat. Ja som dostal super cenu na novu Toshibu business class. Inac by som vzal ten. A 14" LCD s rozlisenim 1440x900 je fakt o niecom inom
@8 praveze je som to cital a velmi ma to zaujalo, ale neviem aky typ HDD tam je, ci ide alebo sata alebo aky ... aby som vedel, kolko do toho este musim investvat, aby to bolo dobre.
a ja by som si kupil macbook, keby som nemal tuto moju sunku este len 6 mesiacov, no skoda, ta sunka mi vydrzala 4 mesiace od nakupu a uz bola v oprave
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Sestra je kazisvet, jeden notebook pokazila. A robi na notebooku iba bezne veci, nic extra. Chcel som jej povodne kupit nejaky novy ale dlho by jej nevydrzal. Kupil som je repasovany Thinkpad T40 a urobil som najlepsie ako som mohol. Ten notebook sa neda tak lahko znicit.
Ako uprimne, ak ti postacuje vykon IBM Thnikpad T40p tak nemas o com rozmyslat. To je stare klasicke super IBM. Tie nove Lenovo uz nie je ono.
Odporucal som ho aj kamosovi a on bol z neho taky nadseny ze napisal o nom recenziu (blog) » rajzak.blog.sme.sk/c/172082/IBM-Th...
Myslim, ze po precitani toho blogu fakt nemas nad cim uvazovat. Ja som dostal super cenu na novu Toshibu business class. Inac by som vzal ten. A 14" LCD s rozlisenim 1440x900 je fakt o niecom inom
ja neviem, ja by som si asi kupila HP...