@miskoo6 haha ja som myslel, že má skôr niečo v cenovo dostupnejšej kategórii...toto je výborná gitara ale tie lacnejšie majú blbé tremolo..mám s tým skúsenosti a dospelo to k tomu, že som ho zablokoval lebo som na to nemal nervy...
jjj chápem .... ved najkvalitnejšie veci su zvykom tie drahšie. Ale ten link čo som ti poslal ma fajný zvuk aj všetko naozaj taká gitara to lepšiu som nepočul .... raz si ju kúpim len musím vykradnuť bratranca a mam ju zadara
no ale zase Fendra kúpiš dobrého aj za menej...ja som mal možnosť kúpiť výročného Fendera, čo zoženieš málokde a doteraz si bijem hlavu o stenu, že som ho nekúpil....som idiot..
Jednoznačne Gibson....najlepšie SG . Takú akú má Angus young z ac/dc už tridsať rokov a porád mu hrá..... takisto na ten kúsok hral aj Jimi Hendrix a Jack Black.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
vzhladom na nedefinovanie, ma zakladatel/ka na mysli el. alebo akust. resp elektroakust. gitary?