@alroune no tak to je potom iná!!!! no tak to potom ale je ťažké... taký priekopník boli black sabath ale i rolling stones a beatles. hmmmm.... a čo potom queen?
alebo vážne mozarthov requiem a čo potom Bachova toccata? alebo Vivaldiho ročné obdobia? a Bachov pochod? a...
@jurino555 ale zavíja, zavíja... čudoval by si sa, kamoško, ale ako pozerám na tvoju fotku, o prírode toho veľa nevieš... je to krásny zvuk, hlavne keď susedove mačky, myslím, že ich je okolo desať, keď mi vijú pred dverami, že chcú surové mäsko papať.
našich ušiakov? Hmm... Žbirka urobil kus práce v našej pop hudbe... hmm ale i elán samozrejme, i keď ho práve nemusím... u Čechov Schelinger a jeho nezabudnuteľný hlas, Karel Got a jeho včielka Maja Kryl a jeho odboj proti komunistom ale aj Robo Grigorov... no čo, neviem vybrať po jednom
@camilla ano ludska myslim ze otazka bola jasna a poprosim ked nemas co rozumne povedat k teme tak sa radsej nevyjadruj....lebo veci tipu "tá je na lajno." nikoho nezaujimaju a nepytala som sa ci povazujete ludsku hudbu za dobru alebo nie tak poprosim k veci ...
@camilla ty si jebnutá jak stovka rúra. za prvé je to pičovina jak voda v koši lebo levy nezavýjajú a za druhé je to gramaticky nesprávne lebo vyť je odvodené od zavýjať
Karol Duchoň na SR a "celosvetový" taký MJ napríklad pretože spieval prakticky pre všetkých bez ohľadu vierovyznania,rasy atď.samozrejme ,sú/boli tu výnimoční hudobníci ako Page,Bach,Mozart,Vivaldi....
@flagrantine po tisíci krát... ja mám na internete dočasnú prácu, tak sem bohužiaľ chodiť musím a ako som už raz jednému krásavcovi povedala, ľudia majú mozog na to, aby rozlišovali zdravé od škodlivého, preto nefajčím marihuanu tak isto, ako nechrúmem muchotrávky alebo iné veci, ktoré škodia zdraviu... milujem prírodu, ale to neznamená, že všetko v nej je zdraviu prospešné, slečna.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
113 komentov
JA HLASUJEM ZA VITIE LEVOV PRI VÝCHODE SLNKA.
to je ono... ách, pripomína mi to staré dobré časy.
alebo vážne mozarthov requiem a čo potom Bachova toccata? alebo Vivaldiho ročné obdobia? a Bachov pochod? a...
čo už.
tak za nase jednoznacne hlasujem za elan a olympic
a zo zahranicnych napriklad deep purple alebo taka skupina bon jovi tych pozna snad cely svet
to je hudba, nie tie vaše súché sračky, deti.
z našich?...Rišo Muller...aspoň pre mňa určite...
Michael Jackson, Elvis ... to zo spevákov
Michal David ... z Československa
@khokho , napíš koment!
že stovková rúra... hehehe
a levy vijú !
inak som zvedavá, kto prvý jej povie piča...
kochajte sa herectvom a skvelými paródiami
potom som mala otázku, že keď máš teda tak rada prírodu, prečo nefajčíš marihuanu
a ešte že či si ozajstná alebo fake, i keď myslím že fake
stále si mi nepovedala či si fake
prečo by som mala byť fake, nechápem.
už asi viem kde vznikajú vtipy na babský účet