Slovenské veci nenávidím....a zo zahraničných mám rada vela kapiel to sa nedá jednoznačne povedať že ktorá..už len preto, že každá má niečo do seba a sú to rôzne štýly...
z NEslovenskych..The Used..Emery..Enter Shikari..Alexisonfire..Saosin..3 feet smaller..Atreyu..Story of the year..a spevak jednoznacne Dallas Green..ale nic z toho ti asi nic nehovori
no tak zo slovenských určite Desmod, pak niektoré songy od Horkýže Slíže..no a hlavne zo zahraničných to je B.E.P., Sugababes, Pussycat Dolls, Queensbery a možno Girls Aloud..
ani neviem. teraz skoro vzdy si najprv pustim A.C.A.B. Take perfektne pesnicky maju poniektore. ale inak co pride pod ruku, ale najlepsie skupiny su ceske, parada
haha no mne sa to paci lebo aspon skusim dake new skupiny...aj ked teras mi aj tak nic ine netreba okrem MICHAELa...no ale som newa...jo ta ja mam rada anpriklad Nickelback, green day, Linkin Park...noo heh jackson5 no a vyskusam aj nieco co bolo tu asi.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
The Cinematic Orchestra
The Ecstasy of Saint Theresa
Parov Stelar
The Dead Weather
Calvin Harris
La Roux
Modeselektor
The Prodigy
Crystal Castles
Hadouken!
a celkovo podľa počúvanosti
Zero 7
The Cinematic Orchestra
Sigur Rós
Bonobo
The Fray
Cake
Foolk
Nôze
Jamiroquai
Moloko
Björk
Tryo
The Kinks
Chris Clark
Parov Stelar
Crystal Castles
IAMX
The Prodigy
▬► ▬► ▬►
A - Anberlin,AC/DC,Afi
B - Billy Talent,Black Eyed Peas,Before Their Eyes,Boys Like Girls,Bullet For My Valentine
C - Coldplay,Carolina Liar
D - Desmod,Depresszió,Dramatikz,Danosť
E - Nič
F - Fall Out Boy,Framing Hanley,Foo Fighters
G - Goldfinger,Good Charlotte,Gavin Rosndale
H - Hinder,Horkýže Slíže,H16
Ch - Nič
I - Iné Kafé
J - Nič
K - KoRn,killerpilze
L - linkin Park,Limp Bizkit,Lostprophets
M - Metallica,Michael Jackson,Metro Station,Morandi
N - Nickelback,Núdzové Riešenie
O - Nič
P - Pendulum,Pillar,Philmont,Pink,Papa Roach,Polemic
R - Rammstein,Rise Against,Red Hot Chili Peppers,Rev Theory,runneRRunner
S - Silverstein,Seether,Story Of The Year,Simple Plan,SlipKnot,SUM41,Shinedown
T - Three Days Grace,The Subways,The Offspring,The Veer Union,The All American Rejects,The Killers,The Paranoid,Theory Of Deadman,The Beatles
U - U2
3 - 30 Second To Mars,3 Doors Down
V,W,X,Y,Z... - nič...
ale tak celkovo slovenske: PPE, Para, Billy Barman, Talkshow...
zahranicne? : fuha ja neviem, od MGMT cez Limp Bizkit, Fall out boy, Prodigy, Pendulum, fakt vsetko mozne...
dnb dost, napr. Andy C, Chase & Status, High Contrast, slovensky L Plus...
neviem, o tomto by som tu dlhe debaty vedel viest, ale sa mi nechce
krok do
hudby.
Top Artists(Overall):
1 Bachelors Of Science
2 High Contrast
3 London Elektricity
4 Del Purr ...toto nieje oblubeny, to som ja a pri tvorbe sa musim pocuvat hh...
5 Danny Byrd
6 Logistics
7 Brookes Brothers
8 Concord Dawn
9 Stakka & Skynet
presne Jackson iba ... ale ked už tak green day, good charlotte, billy talent, LP,...
The Slade
The Sweet
Creadence
Kabát
Čechomor
2. TENACIOUS D .... Roo-oo-oo-oo--oock !