NIRVANA , SYSTEM OF A DOWN , uznavam ich ze vystupuju vlastne teda vystupovali originalnym sposobom proti tomu co im prekazalo , antivladne piesne zo stipkou zdravo choreho rozumu , nie kazdemu je to po chuti to mi je jasne , je lepsie si vypocut nieco pekne rytmicke , ale tieto dve kapely su pre mna vrcholom hudby ako nastroja vyjadrenia svojich pocitov a prenesenie ich pomocou na prvy pohlad nelogickych ba az hlupych slovnych spojeni , ktore spolu zneju velmi zaujimavo a dokopy daju nieco co si kazdy clovek dokaze vysvetlit inak ale vsetci maju pri tom nesmierny pocit spolupatricnosti ... sry za chybi a blbosti , je za chvilu polnoc nechce sa mi to citat si po sebe ..
no čo sa týka Ine Kafe tak ich tvorbu nepoznám tak dobre ani neviem, čo sú to za ľudia...ale song Ráno je u mňa ich no. 1 jednoznačne... simple plan sú pecka o tom niet pochýb...linkin park do istej miery tiež a tie ostatné, čo si spomenul tak tie nemusím...
čo sa týka kapiel, ktoré uznávam ja osobne tak sú to jednoznačne Reamonn a Gotthard
Slovensko - slovenské ska a slovenský punk, prípadne gothic metal (Frown)
Česko - XIII. století 4ever
svet - gothic rock, post punk, dark wave atď. ako napr. Bauhaus (tých uznávam fakt pomaly najviac! Pretože oni s tým všetkým začali), Sisters Of Mercy, Nosferatu, London After Midnight a veľa veeeľa ďalších podobných
- symphonic metal (NightWish s Tarjou, Epica - Epica je pre mňa kapela s naj naj textami!!!)
Fínsko - gothic metal... A mojou naj naj naj kapelou je jednoznačne Sentenced
Ono sa to tu zvrhlo na ďalšiu diskusiu o tom,kto má čo rád,ale téma predsa bola:Ktorú kapelu najviac uznávate,nie?
AC/DC za to,že za svoje sakra dlhé pôsobenie vôbec nezmenili zvuk a nekokeetovali s iným štýlom,súhlasím s dôvodmi a kapelami @3 ,Evergrey-hudba z ktorej dostanem zimomriavky,a mnoho ďalších pre dôvody,ktoré sa mi nechce vypisovať....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
čo sa týka kapiel, ktoré uznávam ja osobne tak sú to jednoznačne Reamonn a Gotthard
WITHIN TEMPTATION (uzasna hudba,skvele texty,super spevacka so super hlasom,...)
SYSTEM OF A DOWN
A dokonalá ukážka
Česko - XIII. století 4ever
svet - gothic rock, post punk, dark wave atď. ako napr. Bauhaus (tých uznávam fakt pomaly najviac! Pretože oni s tým všetkým začali), Sisters Of Mercy, Nosferatu, London After Midnight a veľa veeeľa ďalších podobných
- symphonic metal (NightWish s Tarjou, Epica - Epica je pre mňa kapela s naj naj textami!!!)
Fínsko - gothic metal... A mojou naj naj naj kapelou je jednoznačne Sentenced
a ja mam rada este U2,Coldplay a Snow Patrol
AC/DC za to,že za svoje sakra dlhé pôsobenie vôbec nezmenili zvuk a nekokeetovali s iným štýlom,súhlasím s dôvodmi a kapelami @3 ,Evergrey-hudba z ktorej dostanem zimomriavky,a mnoho ďalších pre dôvody,ktoré sa mi nechce vypisovať....
tieto su moje naj
viď:
a úplne najlepšia je ta narážka na metaliku