Za mňa je to určite to pravidelne cielene klamanie. Ak by som si mala ale vybrať este niečo, tak to bude ten posmech a sikana. Všetko ostatne som v pohode schopná za určitých okolnosti pochopiť.
@lenkaska1@5 ono ja som asi hlasovala najmä za veci, s ktorými som sa v minulosti stretávala a vybudovala som si voči nim velku averziu. A to je najmä to klamanie. Aj preto sa snažím vždy hovoriť pravdu alebo radšej nepovedať nič, nez akoby som mala klamať, hoc aj kvôli malickosti. Priznám sa, že som našťastie dosial nemala skusenost s ľuďmi, ktorí sú agresívni, plni hnevu. Ale viem si predstaviť aj situácie, kedy by to bolo asi oprávnene a odpustitelne. ...Co sa tyka tých závislosti, to urcite neodsudzujem. Kopu ľudí nemoze za to, že sa k tomu dostali. Možno mali silne depresie, úzkosti, stalo sa im veľké nešťastie... A bud odbornú pomoc nevyhladali, alebo im nepomahala. Tým to nechcem generalizovat, ale je aj vela takých pripadov... Mnoho z tých ľudí potrebuje najme pomoc a podporu...
Alebo teda mala som už u ľudí vynimocne skusenost aj s veľkou agresiou (dokonca aj fyzickou) a hnevom, ale ti za to v podstate nemohli, bola to ich psychika a psychické problémy, nemohli to sami ovládať v tej chvili...
To isté ako @15 a ešte k tomu, keď je niekto strašne na peniaze, ale tvári sa, že to nie je pravda a pritom by aj manku predal za euro. A vyjebané zlatokopky.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
a závislosti sú tiež veľmi zle
povyseneckost a attention-whoring
a nemám rada, keď je niekto netolerantný bigotný kár s jediným patentom na pravdu, ktorý očakáva, že všetci budú žiť svoj život podľa jeho pravidiel.
Podvod partnera by som nevedela odpustiť
A povrchnosť typu uprednostním svoj vzhľad pred svojím duchom je najturbopičovská vlastnosť pre mňa