Ktorú miestnosť v byte/dome využívate najmenej a ktorú najviac?
Neviem ani čo mi to napadlo, ale dnes som behala po dome a došlo mi, že niektoré miesta, ako je napr. spálňa alebo šatník rodičov, tak tam vôbec nechodím
A mala som potrebu sa všetkých opýtať, ako sú na tom oni .D
Ty teľa sprosté bláznivé! Veď ja som sa v Tvojom dome seriózne stratila a Mirka to isté, takže sa ani nedivím, že tam máš miestnosti, ktoré vôbec nevyužívaš
Ale my máme tiež veľký dom , takže: najviac využívam svoju izbu, to je jasné. Ďalej využívam obývačku, jedáleň a kuchyňu (to aj tak nemáme oddelené, je to jedna veľká miestnosť), potom chodím na WC na 1.poschodí a aj do komory, lebo separujeme odpad a tam máme také tie krásne nádoby na papier, sklo, plasty... ach
Prvé poschodie: najviac tam využívam chodbu, lebo tam je žehliaca doska , potom WC, občas som v detskej izbe a aj to len keď prechádzam do spálne a najmenej som v izbe syna maminho frajera, pretože za 1. čo by som tam robila? 2. mám chuť mu ukradnúť tie obrazy 3. závidím mu balkón
Spokojná, zlato? Dostanem za odmenu svoju mikinu a dáždnik?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
a najmenej spálňu, obývačku
Najmenej sú to izby mojich sestier, spálňa rodičov, kuchyňa, obyvačka, atď..
Najviac - Obývačka alebo WC
Počas prázdnin: najviac - izbu a najmenej povalu
najviac: kuchyňa (asi)
najviac: svoju izbu
Ale my máme tiež veľký dom , takže: najviac využívam svoju izbu, to je jasné. Ďalej využívam obývačku, jedáleň a kuchyňu (to aj tak nemáme oddelené, je to jedna veľká miestnosť), potom chodím na WC na 1.poschodí a aj do komory, lebo separujeme odpad a tam máme také tie krásne nádoby na papier, sklo, plasty... ach
Prvé poschodie: najviac tam využívam chodbu, lebo tam je žehliaca doska , potom WC, občas som v detskej izbe a aj to len keď prechádzam do spálne a najmenej som v izbe syna maminho frajera, pretože za 1. čo by som tam robila? 2. mám chuť mu ukradnúť tie obrazy 3. závidím mu balkón
Spokojná, zlato? Dostanem za odmenu svoju mikinu a dáždnik?
Áno, dostaneš, len som nebola na šipku a ked som bola, tak som bola zavretá s mojim drahým na byte, takže som nemala čas DDD