@mezomus Áno, nie často, ale chutí mi to, tak prečo občas nie. Kuracie nugety s hranolkami a kari omáčkou + ľadový čaj. Hlavne tie ich hranolky a kari milujem Nedávno som si nakúpila ich kari omáčky do zásoby Dávam si ju ku všetkému možnému. Výborná je napr. s cestovinami. A naviac, je mi jasné, že je to nezdravé, ale osobne som toho názoru, že keď je čokoľvek s mierou, tak je to OK. Naviac ja sa snažím pribrať, aj keď samozrejme nie preto tam chodím.
A k téme - McDonald's poznám dôverne, ale zahraničný. Som prekvapený, že na SVK je taký sortiment omáčok - o viacerých som ani nechyroval.
Tie čo poznám mi nejak moc neberú, všetky su moc sladké. Včera som mal sweet and sour s hranolkami a miestami som mal pocit, že si dávam hranolky s lekvárom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Tie čo poznám mi nejak moc neberú, všetky su moc sladké. Včera som mal sweet and sour s hranolkami a miestami som mal pocit, že si dávam hranolky s lekvárom