u mna je to momentalne Jesse McCartney - leavin' alebo aj Katy Perry - i kissed a girl
na vela roznych pesniciek mam spomienky a preto niektore nerada pocuvam lebo mi to pripomina casy ktore uz boli a uz nebudu...napr. Chris Brown - with you atd...
Ja neznasam take obohrate pesnicky ktore pocut 100krat za den z kazdeho jedneho raida typu Rihanna a podobne o ktorych uz za par tyzdnov nik ani len nevie...
Ta Cry for you sa paci aj mne velmi,ale uplne najradsej mam od Tiesta-Love comes again,Sweet things alebo super je "Wideboys ft.Shaznay Lewis-Daddy O" na nu som sa moc namotala a uz par tyzdnov mesiacov ked si ju dokola pustam ma stale neomrzela
teraz sa mi moc zapacila meshuggah-bleed potom HIM-Gone with the sin, Apocalytpica-Path, I dont care, Hall ouf mountain king, bittersweet...keby som mal vypisovat vsetky moje oblubene bolo by na dlho
A čo ma dobre naladí? No, mňa dobre naladia všetky pesničky, ktoré milujem, lebo pri počúvaní som proste šťastná, že tú pesničku môžem počúvať, že existuje...
Cry for you som počula prvýkrát pred ROKOM na dovolenke v Bulharsku, tam to už letelo, u nás to začalo až teraz v lete a už mi to hoodne lezie na nervy.
ale čo milujem ja je momentálne Ne-Yo - Closer, pri tom mám neskutočnú chuť tancovať, tancovať a tancovať...
pesničky Avril Lavigne hlavne album he best damm things....tam sú také rýchle vypalovačky na vybláznenie...potom Zona A- genius...alebo prerabka hitu Kiss me od New found Glory
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
Apocalyptica - Somewhere around nothing
Vandali - Číro
Zóna A - Červená armáda
A fakt do nálady ma dokážu dostať pesničky z dielne Filip+Lasica, aj vďaka perfektným textom, asi si idem niečo pustiť ...
na vela roznych pesniciek mam spomienky a preto niektore nerada pocuvam lebo mi to pripomina casy ktore uz boli a uz nebudu...napr. Chris Brown - with you atd...
DJ Ross - Dreamland
Eiffel 65 - World In The World
...ale aj Geordie - Superstar
ale najobľúbenejšia pesnička, ktorú momentálne počúvam je: Story of the Year - Until the Day I Die
Metallica - Fade To Black, Orion
Black Sabbath - Iron Man
Arch Enemy - My Apocalypse
strasne vela toho je.
Arash ft.Rebeca-Suddenly
Arash ft.Rebeca-Temptation..
Marquess-Vayamos Companeros.. a potom nevim jak sa to píše
Ta Cry for you sa paci aj mne velmi,ale uplne najradsej mam od Tiesta-Love comes again,Sweet things alebo super je "Wideboys ft.Shaznay Lewis-Daddy O" na nu som sa moc namotala a uz par tyzdnov mesiacov ked si ju dokola pustam ma stale neomrzela
a inac SKA ma stale super naladi.. ..hahaha
A čo ma dobre naladí? No, mňa dobre naladia všetky pesničky, ktoré milujem, lebo pri počúvaní som proste šťastná, že tú pesničku môžem počúvať, že existuje...
na odreagovanie metallica alebo nirvana
a momentalne naj? lucie a vsetko od nicgh...no hlavne chci zas v tobe spat a paralela.
ale čo milujem ja je momentálne Ne-Yo - Closer, pri tom mám neskutočnú chuť tancovať, tancovať a tancovať...
Nemá to pozitívnu pointu, ale znie to tak milo a fakt ma to naladí pozitívne