oľano je podľa mňa komplet celé zle, nie len matovič... a pelle ani sám neverí tomu, čo rozpráva, ale zrejme mu to nejakí ľudia veria, keď v tých prieskumoch vyzerá tak dobre...
neviem zahlasovať, obidve sú pre mňa zlo
@azizi@12 obidve majú svoje pre mňa dosť závažné mínusy, ale každý v inej sfére a úplne to neviem porovnať, čo z toho je horšie :/
no z toho, čo predvádzajú členovia oľano, je mi vážne zle
@azizi@13 vsat to neber vazne aziza, ti tam hlasovali same polofasisticke prasata. A daj si od tej politiky na chvilu pokoj a chod sa radsej prejst. Aj tak je to tam nevolitelne a sami kokot. Vzdy volim len mensie zlo. Jedine, coho by som sa chcel este dozit je keby vidim Fica jak nastupuje do basy spolu so Zilinkom a tou jeho mafianskou bandou.
@achmed17@20 Je to hroza. Nechcem zit v tejto realite, kde by smrt Jana a Martiny bola zbytocna... Hlas je ciste zlo, rovnako ako Smer. Aj ked ano, moze za to do velkej miery Matovic. Ale aj tak to nechapem.
Neviem co chce Hlas vobec robit, jedine co pocujem od nich je to ako su vsetci naprd, maximalne vytiahnu nejake populisticke riesenia ... a pridaju na net fotky ako pracuju v zahradke a podavaju si ruky s dochodcami ...
Vlastne ta strana vznikla ze odkupili existujucu a len ju premenovali nie?
Som spokojny s obsadenim napriklad policajneho prezidenta a par dalsich miest, myslim, ze takto by to nevyzeralo, keby tam je Hlas.
@tequila@25 Az na to, ze Hlas by podla mna uprednostnil do koalicie Smer, nemyslis? A ak by nahodou nemohol, tak najlepsia alternativa by bola bez Hlasu aj Smeru...
Nehovoriac o tom, ze Hlas je vlastne Smer, cele zle.
@tequila@30 Respektujem tvoj nazor, ale teda vobec sa s nim nestotoznujem. V mojich ociach su oba Smery skorumpovani zlocinci, co dostavaju uplatky v krabiciach od sampusu a podobne
Nech je Matovic, aky je, vieme o nom svoje, zbytocne to rozpitvavat nebudem, ale nikdy v zivote by som nedal hlas strane Hlas, ktorej predstavitelia sa osobne podielali na rozklade tohto statu dlhe roky.
Doslova je zarazajuce, ze tieto bezcitne stvorenia sa prezentuju ako akasi alternativa ci nova, slusna socialna strana.
Radsej by som nechal prespat u seba doma cloveka, ktory je sice hlucny a mam s nim konflikty, ako nieloho, kto sa tvari milo, velkodusne, ale v noci vam za chrbtom vykradne cely dom.
Medzi Ficom a Pellegrinim nie je ziaden rozdiel - obaja hlasovali za nevydanie Fica, siria nechutnu prokremelsku propagandu, nevedia vysvetlit povod majetku, robia hnusnu populisticku politiku, znevazuju pracu OCTK, zavadzaju o smrti Lucanskeho.
Nehovoriac o tom, akych ludi Hlas drzi vo svojej strane - Rasi, Sakova, Ziga, Tomas.
@tequila@28 toto si vobec nemyslim.. nie ze by existovala lepsia alternativa, ale .. slovensko aktualne znova potrebuje pozbierat ulomky a ist viac doprava, to znamena ulavit podnikatelom, rozdavat menej a ked tak, zmenit minanie statu na rozumnejsie... okresat stat a jeho vydavky..
to ziadna lavicova vlada nespravi, ti budu chciet rozdavat.. pricom lavica je jedna vec a populisti druha.. to je teraz i olano, a je to smer a obavam sa, ze hlas iny nebude..
PS si pre zmenu bude riesit svoju agendu..
Ako tu ktosi napisal, vobec netusim, co je HLAS zac. Nemaju ziadnu agendu, nemaju ziadne veci, co by chceli riesit, neprezentuju sa ziadnou odbornostou. Tazia jedine z toho, ze "ved nas poznate, boli sme uz i vo vlade, sme mladi, pekni, sikovni a dame vam, co vam na ociach vidime".
Problem je, ze s PS je to to iste. Vobec nemam predstavu, co su otazky, ktore by chceli riesit. A tie, kde sa nahlas i vyjadrovali (green deal, moralne temy) su veci, ktore skutocne riesit netreba a uz vobec nie sposobom, ktori by oni navrhovali.
A SAS.. neviem ci bude mat gule na to ist s Hlasom (kedze tam by tak ci tak boli tlaky zo smeru, aspon podprahove a taka vlada by smerom bola podporovana, urcite by im nerobili prilis hlucnu opoziciu - jeden sponzor, lano taha jednym smerom). Vsak i keby sli, uz to nie je SAS co byvala, kedy mali perfektne spracovany aspon ekonomicky program. Teraz stale akoby dozivaju s 10+ rokov starych veci, ziadna inovativnost, nic nove. Sulik si presadil svoj balicek 100 veci a odvtedy v podstate nic. Sice nebol minister financii, ale mal ludi v parlamente, mohli pripravovat a robit zakony a kaslat na to, ze kredit vezme ktosi iny, proste mali pomoct ludom. Kaslali na to...
@azizi popravde fakt neviem koho z tychto dvoch.. nikdy by som nechcel dat svoj hlas ani jednemu..
@dannyd14@32 ze by sa matovic tym co robi nepodielal na rozklade tohto statu sa povedat uplne neda ano, mozno ho priamo nekorumpuje.. (co je otazka, ekdze ma vo vlade kollara a ludi okolo neho a ti tu protikorupcnu retoriku a ciny az take nemaju ) .. ale inak robi IM vsetko pre to, aby ludia stratili poslednu doveru vo vsetky institucie..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
neviem zahlasovať, obidve sú pre mňa zlo
no z toho, čo predvádzajú členovia oľano, je mi vážne zle
Pre vsetkych: za koho by ste hlasovali, keby ste MUSELI?
Vlastne ta strana vznikla ze odkupili existujucu a len ju premenovali nie?
Som spokojny s obsadenim napriklad policajneho prezidenta a par dalsich miest, myslim, ze takto by to nevyzeralo, keby tam je Hlas.
Nehovoriac o tom, ze Hlas je vlastne Smer, cele zle.
Doslova je zarazajuce, ze tieto bezcitne stvorenia sa prezentuju ako akasi alternativa ci nova, slusna socialna strana.
Radsej by som nechal prespat u seba doma cloveka, ktory je sice hlucny a mam s nim konflikty, ako nieloho, kto sa tvari milo, velkodusne, ale v noci vam za chrbtom vykradne cely dom.
Medzi Ficom a Pellegrinim nie je ziaden rozdiel - obaja hlasovali za nevydanie Fica, siria nechutnu prokremelsku propagandu, nevedia vysvetlit povod majetku, robia hnusnu populisticku politiku, znevazuju pracu OCTK, zavadzaju o smrti Lucanskeho.
Nehovoriac o tom, akych ludi Hlas drzi vo svojej strane - Rasi, Sakova, Ziga, Tomas.
to ziadna lavicova vlada nespravi, ti budu chciet rozdavat.. pricom lavica je jedna vec a populisti druha.. to je teraz i olano, a je to smer a obavam sa, ze hlas iny nebude..
PS si pre zmenu bude riesit svoju agendu..
Ako tu ktosi napisal, vobec netusim, co je HLAS zac. Nemaju ziadnu agendu, nemaju ziadne veci, co by chceli riesit, neprezentuju sa ziadnou odbornostou. Tazia jedine z toho, ze "ved nas poznate, boli sme uz i vo vlade, sme mladi, pekni, sikovni a dame vam, co vam na ociach vidime".
Problem je, ze s PS je to to iste. Vobec nemam predstavu, co su otazky, ktore by chceli riesit. A tie, kde sa nahlas i vyjadrovali (green deal, moralne temy) su veci, ktore skutocne riesit netreba a uz vobec nie sposobom, ktori by oni navrhovali.
A SAS.. neviem ci bude mat gule na to ist s Hlasom (kedze tam by tak ci tak boli tlaky zo smeru, aspon podprahove a taka vlada by smerom bola podporovana, urcite by im nerobili prilis hlucnu opoziciu - jeden sponzor, lano taha jednym smerom). Vsak i keby sli, uz to nie je SAS co byvala, kedy mali perfektne spracovany aspon ekonomicky program. Teraz stale akoby dozivaju s 10+ rokov starych veci, ziadna inovativnost, nic nove. Sulik si presadil svoj balicek 100 veci a odvtedy v podstate nic. Sice nebol minister financii, ale mal ludi v parlamente, mohli pripravovat a robit zakony a kaslat na to, ze kredit vezme ktosi iny, proste mali pomoct ludom. Kaslali na to...
@azizi popravde fakt neviem koho z tychto dvoch.. nikdy by som nechcel dat svoj hlas ani jednemu..