Nikdy som sa nepobavila tak, ako pri sledovaní Snehulienky. Taktiež mi to pripomenie školskú paródiu v nemčine a pôvodnú morbídnu verziu od bratov Grimmmovcov.
Popoluška vo filmovom spracovaní je fajn, no všeobecne je ponímaná ako taká naivná devočka.
Zlatovláska mala dobré vlasy, ale inak je taká divná.
Fiona je na môj vkus príliš zelená
Xena nesympatická.
Fantaghiro je divná.
Šípková Ruženka je tiež taká zvláštna a malú morskú som vlastne ešte nevidela.
Možno Maruška zo Soli nad zlato. (Hlavne v tej filmovej verzii). Taká svojská, nie veľmi presladená a tak.
@bublibum typovy rad 263. Jedna sa o jednosystemovy elektricky rusen, ktory jazdi (ako uz oznacenie napoveda) na trakcii 25 kV 50 Hz. 263 je typove oznacenie druhu trakcie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
86 komentov
Popoluška vo filmovom spracovaní je fajn, no všeobecne je ponímaná ako taká naivná devočka.
Zlatovláska mala dobré vlasy, ale inak je taká divná.
Fiona je na môj vkus príliš zelená
Xena nesympatická.
Fantaghiro je divná.
Šípková Ruženka je tiež taká zvláštna a malú morskú som vlastne ešte nevidela.
Možno Maruška zo Soli nad zlato. (Hlavne v tej filmovej verzii). Taká svojská, nie veľmi presladená a tak.
@majo co mame dodat?
mozno niekedy
@V3nty na Odre jazdia 162 ZSSK a 151 ČD
@bublibum typovy rad 263. Jedna sa o jednosystemovy elektricky rusen, ktory jazdi (ako uz oznacenie napoveda) na trakcii 25 kV 50 Hz. 263 je typove oznacenie druhu trakcie
Niečo pre Pershinga
len v červenom, alebo v žltom vydaní
(môj budúci princ )
@V3nty 162 to je jednosystemovy pershing
@prodigy1
aj druha moznost
Kamoška @laura9 bude mať alee radosť z toľkých princezien
cmuq
a ráno už ani nevstaneme