"Ideš! neprestávaj! no tak! pridaj! a usmievaj sa! stapteč! poď poď poď! nezaostávaj, nezastavuj sa!!! ideš!!! a spievame všetci! hééééj, hééééj beeeeeeeeejbe! a romana nebude odpadávať! pokračujeme! sedem osem, ideš!"
@griet som ti hovoril o tej kamoške, čo mi dala facku. tak jej sestra býva v nemecku a ona je strašná maniačka do konorky. až tak, že ich kokeršpaniel sa volá sarah!!
a na dverách mala nacapenú v životenej veľkosti sarah. a dávala mi nemecké popcorny a brava (plné nahých mládežníkov) a top100 a hot100
a všade jej bola plná makavica
minule som na ňu ani neviem prečo dostal chuť a som si spieval
džááááasť ván láest déns bifóoooooo we sééééijjj gooodbááájj
z týchto evanescence,ale z iných mám rada Linkin Park,Green day,Sonata Arctita,Red hot chilli pepers,My chemical romance,Metallica...je ich mnoho,to by som sa nedopísala ale ešte spomeniem slovenské...inekafe a horkýže slíže
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
68 komentov
Ale nehlasujem, pretože odpoveď posledných dní je jasná:
Ajattara!
nič lepšie nepoznám.
normálne mi musela dať facku, lebo sa desila, čo si pomyslí suseda, ked ma začuje
to som sa vždy natlačila na obrazovku a jačala:
dankéééééééén, ja ťa milujeeeeeeeeeeeeeeeeeeem!!!!
to je debilný klip!!!!!
toto:
o džáný
a druhý favorit
@zuzulka98711
A odpoveď je jasná.PANIK!
ó,o Vive ani nehovor,preplakala som celé noci,neviem z akého dôvodu mi nejde
@grietusha @kemuro
ja som si spomenula na tento ťažko veľký hit, ktorý bežal na vive, keď som ju videla naposledy:
a na dverách mala nacapenú v životenej veľkosti sarah. a dávala mi nemecké popcorny a brava (plné nahých mládežníkov) a top100 a hot100
a všade jej bola plná makavica
minule som na ňu ani neviem prečo dostal chuť a som si spieval
džááááasť ván láest déns bifóoooooo we sééééijjj gooodbááájj
äs kláb to istil !
a znova sa vrátim k môjmu radostnému otroctvu a idem znásilňovať reznora pohľadom.
(dnes už asi 20ty krát, muro:
a toto!!
!!! očuvaj a neondzi
a všetci
ten detajl, že je ryšacec
vôbec NIE JE DETAJL!!!
@dudri veď vás všetkých už ďalší semester v Brnisku privítam, to bude mecheche!
to boli časyyyyyyyy
WADDE HADDE DUDDE DAAAAAAAAA
WADDE HADDE DUDDE DAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!
a toto vynorenie nebude náhoda!
a ideme do pekla.
vielen dank
ty si úplne bez vkusu, to som sem chcel hodiť ja
a skupinu ktoru mam najradšej: The kyblmidej............filip