co ja viem preco...najvacsi drive maju ich songy sa mi zda ale ostatne ani az tak nepoznam...teraz to bude vyzerat, ze od metaliky poznam nothing else matters a preto som hu dal..ale pre mna za mna...myslite si to
Kedysi som mala rada Therion, ale už som ich desne dáááávno nepočula a nejak na to ani nemám chuť, možno tak ešte pri Secret of the Runes by som nezaspala hneď pri prvom songu, ale aspoň hlavu by som udržala.
dost dlho som na tom fical , a vracam sa k nemu , ale radsej starsi ... preco ho pocuvam? to sa neda opisat 100 ludi 100 chuti , a mna ta skupina kedysi oslovila
Therion bol vždycky fajn, NW len s Tarjou (aj keď som ich extra nemusel), Metallica je legenda, aj keď ich nepočúvam a WT sú v pohode tvrdšia rocková kapela. (a žiadny goth metal ako sa niektorí mudrci domnievajú)
z tohto NW.. lebo Therion má dobré len prvé albumy, Metallicu nepočúvam a pri WT mi klipkajú oči od prvej minúty.. a ako ktosi spomenul, NW ma priviedol k metalu
joj... že gothic.. ani jedno z tohto... maximálne tak prvé tri symphonic keď už, hoci WT by sa dalo zaradiť skôr do rocku a Therion.. @tesfaye pokús sa toto nazvať "gothickou uťhanou sračkou
nightwish ma prieviedlo k metalu a je to pre mňa nadčasová srdcovka.. asi neni čo riešiť... až na posledný album a zmenu speváčky majú skvelé úplne všetko
Therion a within neviem objektívne posúdiť lebo Therion počúvam teraz (a oveľa intenzívnejšie ako napríklad nw) ale na withine som šlapal asi rok a pol.. within sa dá zaradiť asi do symphonic rock/metal, no therion od asi tretieho albumu je čistý symphonic metal z ťažkými riffmi a masívnymi vokálmi takže by som mu dal momentálne prednosť.. veľmi dobrá vec to je.. (mimochodom v novembri sú v zlíne).
Within mám rád kôli sharon ktorá je podľa mňa skvelá speváčka a kontrast s robertovým pokusom o chraplák bol v celku zaujímavý... aj keď je pravda že na posledných albumoch (destroyed) úroveň a hlavne metalová atmosféra upadá..
ako štvrtú som neuviedol metallicu lebo ich až tak nemusím, zato children of bodom sú svojimi skvelými harmóniami a zdvojenými sólami (a výbušnou hudbou) skvelý vodvaz
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
ostatné veci sú gotické uťaháné sračky
Ale tak asi by to bola Metallica, keďže tú počúvam najdlhšie
Kedysi som mala rada Therion, ale už som ich desne dáááávno nepočula a nejak na to ani nemám chuť, možno tak ešte pri Secret of the Runes by som nezaspala hneď pri prvom songu, ale aspoň hlavu by som udržala.
2. metallica
3. within temptation
4. therion
a dobre je
Nightwish
dost dlho som na tom fical , a vracam sa k nemu , ale radsej starsi ... preco ho pocuvam? to sa neda opisat 100 ludi 100 chuti , a mna ta skupina kedysi oslovila
nakoniec to vsak vyhral nightwish hlavne preto, ze v poslednom case ich pocuvam trochu viac..
inak druha bola samozrejme.. within temptation..
metalica ma zopar skladieb, ktore mozem.. ale vacsinu nie..
therion.. neznaju..
a čo to je?
2. Metallica
3. Nightwish
4. Stratovarius
2. Therion
3. Within Temptation
4. CoB
nightwish ma prieviedlo k metalu a je to pre mňa nadčasová srdcovka.. asi neni čo riešiť... až na posledný album a zmenu speváčky majú skvelé úplne všetko
Therion a within neviem objektívne posúdiť lebo Therion počúvam teraz (a oveľa intenzívnejšie ako napríklad nw) ale na withine som šlapal asi rok a pol.. within sa dá zaradiť asi do symphonic rock/metal, no therion od asi tretieho albumu je čistý symphonic metal z ťažkými riffmi a masívnymi vokálmi takže by som mu dal momentálne prednosť.. veľmi dobrá vec to je.. (mimochodom v novembri sú v zlíne).
Within mám rád kôli sharon ktorá je podľa mňa skvelá speváčka a kontrast s robertovým pokusom o chraplák bol v celku zaujímavý... aj keď je pravda že na posledných albumoch (destroyed) úroveň a hlavne metalová atmosféra upadá..
ako štvrtú som neuviedol metallicu lebo ich až tak nemusím, zato children of bodom sú svojimi skvelými harmóniami a zdvojenými sólami (a výbušnou hudbou) skvelý vodvaz
ak sa niekto dostal až sem tak gratulujem