Jedine plátené tašky na nákup. A zistil som, že tak ako som sa považoval za silného ekológa, tak som neekologický, lebo používam sem-tam jedine tie tašky.. Čo sa týka recyklovania, tak recyklujem.
@riddiculus@3 a keď nakupuješ menšie veci ako hrášok? ružičkovú kapustu? berries na váhu? alebo trebárs huby, napríklad hlivu ustricovú si neviem predstaviť mať len tak pohodenú v ruksaku by sa ti to rozmrvilo všade
@thunderstorm@2 lebo nevyužívam väčšinu z tých vecí a iba normálne náhrady, napríklad plastové klasické kefky, igelitové sáčky na pečivo alebo sáčky papierovo-plastové tiež na to
Plastove velke tasky , zelovoc aj pecivo do plastovych sackov, tampony nemam, usi si cistym prstom v sprche , menstruaciu som chvala bohu este nemal , papierove vreckovky , plienky az v starobe dufam , plastova kefka , vcelobal ani neviem co to je , cez slamku piju deti , kozmetiku nemam jedinexsampon a sprchovy gel v plastovom obale , potraviny v plaste lebo v obchode niet alternativy
Používala som látkové odlicovacie tampóny, ale mala som ich malo a nebavilo ma ich prat, tak nedávno som si kúpila zas klasické vatové tampóny :/
A kalisok mi nesadol, ale rozmýšľala som nad Snugs, bojím sa však že ma budú omínať a nebudú mi pohodlne… a to je vec ktorú zistím až reálnym používaním a nosením, čiže ptm sa to už vrátiť nedá predpokladám
Nesnazim sa nejak extra ziadne moderne eko veci pouzivat ale napriklad nosim jedno oblecenie aj 20 rokov a budem ho nosit az kym sa nerozpadnem ja alebo to oblecenie co je myslim si viac ekologicke ako vsetky tieto nove vydobytky ekologickeho zitia dokopy proste nezijem takmer vobec konzumne a nezil by som tak ani kebyze vyhram milion €
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
A kalisok mi nesadol, ale rozmýšľala som nad Snugs, bojím sa však že ma budú omínať a nebudú mi pohodlne… a to je vec ktorú zistím až reálnym používaním a nosením, čiže ptm sa to už vrátiť nedá predpokladám
ako moje pouzivanie platenej tasky (vyrobenej cinskym priemyslom) zmierni znecistenie sposobene cinskym priemyslom?