Dva zajace chĺascú pri rieke a potom zaspia. Vylezie krokodíl a jedného zhltne tak, že mu z papule trčia len uši. Druhý sa preberie, kuká na na toho prvého a vraví: "kokso, som nevedel,že máš spacák od Lacoste"
nezáleží mi na značkách, aj tak väčšina z nich (nike, adidas, všetko z newyorkeru a gateu) sú číňakoviny... spomínam si, ako všetky spolužiačky mali botasky nike na lepáky a ako ich všetky nosili reklamovať.... a že mne balerínky z Gateu vydržali oveľa menej ako tie z číňaku
Nosím čo sa mi páči ... či je to od Lacoste , Tommy Hilfiger , La martina , Ralph Lauren ...............
.... ale nenosil by som to , keby to nemám za cenu , čo ma stojí hocjaké iné oblečenie v C&A a pod. ... skôr beriem dohľad na to , že napr. Lacoste svetre a tričká farebné nosím stále viac rokov , periem non-stop a nestratili ani štipku z farby či kvality tkaniva.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
ale pripomenulo mi to vtip:
Dva zajace chĺascú pri rieke a potom zaspia. Vylezie krokodíl a jedného zhltne tak, že mu z papule trčia len uši. Druhý sa preberie, kuká na na toho prvého a vraví: "kokso, som nevedel,že máš spacák od Lacoste"
@10
@12
ale tak podľa toho, čo tak najviac mám:
second hand čiže všeličo secondhandové
DIVERSE
southern menswear;
a keby tees for crafty boli v európe, tak nosím od nich tričká, lebo majú dobrý design.
ale strasne pekne su
Ale nie, na značke mi nezáleží
keby mam moznost tak shift
zatial mam len shift chranice
..kvak..
-akurát to sivé je modré
.... ale nenosil by som to , keby to nemám za cenu , čo ma stojí hocjaké iné oblečenie v C&A a pod. ... skôr beriem dohľad na to , že napr. Lacoste svetre a tričká farebné nosím stále viac rokov , periem non-stop a nestratili ani štipku z farby či kvality tkaniva.